Søk i Aktiv i Oslo

Multikunstner

Mortininis leverer underholdning for barn og voksne over hele Norge. Trylling, klovnestreker og show i særklasse. Leverer underholdning på kjøpesentr, familieparker, hoteller, eventer og private arrangementer.

Morten Ur er mannen bak masken på klovnen og morromannen Mortininis. Med over 20 års erfaring vet han hvordan han skal få i gang stemningen og han oppdaterer stadig showene sine.

Underholdning til firmaer

Multikunstner er totalleverandør innen event, underholdning og artistformidling til firmaarrangement. De hjelper deg med hele eller deler av prosessen bak et vellykket arrangement.

Multikunstner har et bredt samarbeidsnettverk innen DJ, musikk, lyd, lys, scene, teknikk og teknikker som gjør at de kan få gode priser til dere!

Mortininis tilbyr forskjellige typer underholdnings show som trylleshow, illusjonsshow, klovneshow og juletreshow.

Ballongdekor

Få ekstra oppmerksomhet til ditt arrangement med ballongdekor! Mortininis har i over 10 år jobbet med ballongdekor for små og store anledninger. Han kan sette sammen små eller større ballongdekor med flere hundre ballonger.

Les mer om ballongdekor

Barneunderholdning

Her finner du mange morsomme show og kurs for barn! Få barnefamiliene til ditt arrangement, eller book en tryllekunstner elller klovn til barnebursdagen!

Barnedisco, barneshow, ballongskole og trylleskole er bare noe av det han kan tilby.

Bursdag

Hva med og invitere en kul og sprø trylle-tulle-klovn eller en tullekunster til barnebursdagen. Du leste rett! Ikke en tryllekunster, men en tullekunster….!

Mortininis stiller med show med trylling og ballonger. Barna deltar og hjelper klovnen, samt blir overrasket av forskjellige triks. Bursdagsbarnet blir det alltid tatt ekstra vare på.

Les mer om bursdag og hva Mortininis kan tilby. 

Lys og Lydutleie

Multikunstner leverer dj og karaoke til alle anledninger og for alle aldersgrupper. De leier også ut teknisk utstyr som scene, lys og lyd.

Barnedisco, bryllup, firmafester, julebord m.m.

Se mer info om dette tilbudet. 

Send melding til Multikunstner

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.