aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Oslo Klatrepark

Oslo Klatrepark er en utendørs klatrepark i Oslo. Her finner du åtte forskjellige løyper, 70 elementer i trærne og flere zip lines. Her er det vanskelighetsgrader for alle og en hver. Dette er en park for alle aldere, uansett om man er 6 eller 80 år.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Oslo Klatrepark er en utendørs klatrepark i Oslo. Du finner de innerst i Groruddalen ved Bånkall gård.

De har åtte forskjellige løyper, 70 elementer i trærne og flere zip lines. Her er det vanskelighetsgrader for alle og en hver.

Dette er en park for alle aldere, uansett om man er 6 eller 80 år. Her kan du svinge deg og utfordre deg med venner, kollegaer og familie!

Les mer om Oslo Klatrepark. 

Barnebursdag

En bursdag kan feires både inne og ute. Oslo Klatrepark stemmer for ute! Barn kan aldri få nok frisk luft, og har behov for utløp av energi.

I en barnebursdag er det mye energi og høyt tempo, og i Oslo Klatrepark kan man ha det gøy i Oslos tretopper en hel dag.

Særtrekket ved klatring som aktivitet er lekorientering. Man oppnår utvikling av allsidige motoriske ferdigheter som koordinasjon, balanse, styrke og øye-fot-hånd-samspill som få andre aktiviteter kan.

Parken ligger innerst i Groruddalen, med gode kollektiv tilbud og stor parkeringsplass.

Teambuilding, firmaarrangement og kick off

 I Oslo Klatrepark vil dere få muligheten til å samarbeide, utfordre hverandre og ikke minst booste hverandres selvtillit.

Det å gå fra å være en gruppe til å bli et team kan være utfordrende. Det er likevel viktig å ha øvelser for at det team skal kunne utvikle seg i riktig retning.

En dag i Oslo Klatrepark vil bringe mye latter, moro, fart og spenning.

Oslo Klatrepark har egne priser for grupper, og setter i tillegg opp en pakke som passer for akkurat din bedrift og deres behov. Bruk kontaktskjemaet for bestilling eller spørsmål!

Les mer om de ulike tilbudene. 

Klatring

Særtrekket ved klatring som aktivitet er lekorientering. Man oppnår utvikling av allsidige motoriske ferdigheter som koordinasjon, balanse, styrke og øye-fot-hånd-samspill som få andre aktiviteter kan.

Det vil bli gitt god opplæring før klatringen starter, og man vil til en hver tid føle seg trygg med kyndige ansatte som geleider deg om det trengs.

Oslo Klatrepark har som mål å bidra til en sunnere, mer aktiv og spennende hverdag for alle. Parken skal være et samlingssted for alle der man kan utprøve og utvikle sine ferdigheter.

Skolebesøk for barneskoler

Oslo Klatrepark er en aktivitetspark for barn og voksne i alle aldere.

Det er viktig å holde seg aktiv, dette gjelder spesielt barn og unge. Derfor har Oslo Klatrepark egne priser for skoleklasser.

Prisene gjelder både barne- og ungdomsskoler. Prisene deres er sterkt rabatterte, og for 170 kroner per person kan gruppene oppleve fart og spenning i en hel dag i klatreparken.

De har over 70 ulike elementer i trærne og 8 forskjellige løyper. For bestillingog spørsmål bruk kontaktskjemaet.

Annerledes julebord

Lyst på et litt annerledes julebord? Oslo Klatrepark tilbyr firmadager hvor du og dine ansatte kan ha det gøy  Oslos tretopper. Oslo Klatrepark er en utendørs klatrepark med hele 7 forskjellige løyper, og over 70 elementer i trærne.

Dette vil være gøy for alle og en hver, og ikke minst en morsom utfordring for de ansatte. De tilbyr flere timer med klatring og moro, og etterpå kan dere spise og kose dere i Bånkall Gårds flotte lokaler.

Studenter

Det er viktig for alle å holde seg i aktivitet og være ute i naturen. Studenter har godt av å komme seg ut av de varme lesesalene en gang i blant, og hva er vel da bedre enn å ta turen til Oslo Klatrepark?

Her får du både aktivitet og rikelig med frisk luft. Utfordre din kollokviegruppe til en morsom dag i parken med fart og spenning.

Oslo Klatrepark gir 15% studentrabatt ved fremvisning av studentbevis.

I tillegg er det mulig å kjøpe sesongkort til parken, dersom lesesalen blir for kjedelig i lengden.

Familieaktiviteter

Lyst på en litt annerledes dag med utfordrende aktivitet med familien? Dette er noe både mamma og pappa kan bryne seg på sammen med barna.

Oslo Klatrepark gir 10% familierabatt ved familiebesøk (to voksne + to eller flere barn).

Oslo Klatrepark har som mål å bidra til en sunnere, mer aktiv og spennende hverdag for alle. Parken skal være et samlingssted for man kan utprøve og utvikle sine ferdigheter i et trygt miljø.

Sommerfest

Sommeren er et høydepunkt for de fleste. Det blir varmere i været og stemningen blir lettere.

Det er fantastisk fint oppe i Groruds skoger om sommeren og Oslo Klatrepark har gode tilbud dersom man ønsker en sommerfest i parken.

Du og dine venner kan få en hel dag med klatring og moro, i flotte omgivelser og vakker natur. Det er lov med medbrakt mat, og parken stiller med griller dersom man skulle ønske å grille.