Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Klatrepark

Oslo Klatrepark er en utendørs klatrepark i Oslo. Her finner du åtte forskjellige løyper, 80 elementer i trærne, 10 forskjellige løyper og flere zip lines. Her er det vanskelighetsgrader for alle og en hver. Dette er en park for alle aldere, uansett om man er 6 eller 80 år.

Oslo Klatrepark er en utendørs klatrepark i Oslo. Du finner de innerst i Groruddalen ved Bånkall gård.

De har åtte forskjellige løyper, 80 elementer i trærne, 10 løyper og flere zip lines. Her er det vanskelighetsgrader for alle og en hver.

Dette er en park for alle aldere, uansett om man er 6 eller 80 år. Her kan du svinge deg og utfordre deg med venner, kollegaer og familie!

Les mer om Oslo Klatrepark. 

Barnebursdag

Oslo Klatrepark arrangerer mange barnebursdager.

I en barnebursdag er det mye energi og høyt tempo, og her kan man ha det gøy i Oslos tretopper en hel dag.

Parken ligger innerst i Groruddalen, med gode kollektiv tilbud og stor parkeringsplass.

For booking og mer info se her

Klatring

Det vil bli gitt god opplæring før klatringen starter, og man vil til en hver tid føle seg trygg med kyndige ansatte som geleider deg om det trengs.

Oslo Klatrepark har som mål å bidra til en sunnere, mer aktiv og spennende hverdag for alle. Parken skal være et samlingssted for alle der man kan utprøve og utvikle sine ferdigheter.

Skolebesøk og klasseturer

Det er viktig å holde seg aktiv, dette gjelder spesielt barn og unge. Derfor har Oslo Klatrepark egne priser for skoleklasser.

Prisene gjelder både barne- og ungdomsskoler. Prisene deres er sterkt rabatterte, og for 180 kroner per person kan gruppene oppleve fart og spenning i en hel dag i klatreparken.

For skole og gruppebestilling se her

Studenter

Her får du både aktivitet og rikelig med frisk luft. Utfordre din kollokviegruppe til en morsom dag i parken med fart og spenning.

Oslo Klatrepark gir 15% studentrabatt ved fremvisning av studentbevis.

I tillegg er det mulig å kjøpe sesongkort til parken, dersom lesesalen blir for kjedelig i lengden.

Klikk her for studentrabatt

Familieaktiviteter

Lyst på en litt annerledes dag med utfordrende aktivitet med familien? Dette er noe både mamma og pappa kan bryne seg på sammen med barna.

Oslo Klatrepark har som mål å bidra til en sunnere, mer aktiv og spennende hverdag for alle. Parken skal være et samlingssted for man kan utprøve og utvikle sine ferdigheter i et trygt miljø.

Se her

Kontakt Oslo Klatrepark

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.