Søk i Aktiv i Oslo

Megazone Oslo

Et aktivitetssenter midt i Oslo sentrum. Laserspill, innendørs- og utendørs paintball og mye mer! Passer for alle grupper; bursdag, utdrikningslag eller teambuilding.

Megazone Oslo tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter midt i sentrum, og hvert år har de tusenvis av fantastiske besøkende.

Dette er et perfekt sted å arrangere barnebursdag, voksenbursdag, utdrikningslag og teambuilding. – Også vennegjenger er velkommen til senteret, og i underetasjen ligger baren – Fjellstua!

Laserspill / Lasertag

Laserspill er en av de mest kjente aktivitetene til Megazone. Dette har de holdt på med i over 30 år og har alltid det beste utstyret i sine haller. Med et knallbra lydanlegg, masse røyk og lyseffekter, vil dere få en spennende og minneverdig opplevelse.

Laserspill er egnet for alle fra 6 til 90 år. Alle treff blir registrert, slik at dere får en poengscore etter endt runde.

Bursdag
Megazone er heldige som får gjennomføre 40-50 barnebursdager hver uke. Her får man et eget rom hvor man kan spise pizza, drikke brus/slush og kose seg. Det er også mulig å ta med kake selv.

Les mer

Innendørs-Paintball

Er dere en tøff gjeng som tåler noen blåmerker? Innendørs-paintball, også kjent som Reball, spilles med gummikuler så man unngår å bli full av maling. Mye adrenalin og en morsom aktivitet.

Spillerne må være fylt 13 år, og alle under 18 år må ha med tillatelse fra foreldrene.

Les mer

Utendørs-Paintball

Megazone har Oslos største skogsbane på Hellerudsletta for utendørs-paintball. Kun 15-20 min utenfor Oslo sentrum.
Her er det soundboks, topp utstyr og en utfordrende og stor bane. Flere forskjellige spillscenarioer.

Banen er kun åpen i sommerhalvåret, så sjekk nettsiden for informasjon om når banen åpner.
Obs: Banen fylles raskt i helgene, så har gjelder det å bestille tidlig. Ingen drop-in, kun bestilling.

Les mer

Operation Mindfall

Oslos råeste escape-game. Kanskje du har prøvd escape room tidligere? Dette er en ny versjon! Dere blir ikke låst inne i et rom, men skal ut i Oslos gater og løse et spennende oppdrag.

Dere vil få en koffert full av utstyr og en iPad som guider dere rundt. En digital agent vil hjelpe dere underveis.

Lag på 3-4 stk. Alle lag vil kjempe om å få flest mulig poeng før tiden løper ut. Oppdraget tar 2 timer. Lurt å beregne ca. 2,5 t totalt.

Se film og les mer

Skee-Ball – En helt ny aktivitet i 2023!

Enkelt å spille, vanskelig å mestre.

Skee-Ball er en blanding av bowling og «dart». Her skal man prøve å treffe poenggivende hull med små kuler. Maks poengscore på en runde er 90.000 kroner, og daglig leder har klart å score 72.000 kroner. Klarer dere slå ham?

Et eget Skee-Ball-rom hvor man kan være inntil 12 personer.

Se film og les mer

Streetcurling på Fjellstua

Streetcurling er en stor versjon av shuffleboard med curlingregler. Dette har blitt en veldig populær aktivitet.

Les mer på Fjellstua sin side

Ta med vennegjengen, bursdagen, utdrikningslaget eller kollegaene til oss. All booking gjennomføres via Megazone Oslos nettside.

Bedrifter kan selvfølgelig få faktura på alt. Flere aktiviteter samme dag? Send Megazone en melding, så skreddersyr de et fint opplegg til dere.

På Fjellstua tilbyr de også matservering med tapas, gryteretter, pizza og mye mer.

 

Send melding til Megazone Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.