Søk i Aktiv i Oslo

Rush Trampolinepark

Hos Rush vil du oppleve et eldorado av trampoliner i Norges kuleste trampolinepark! Enten det er bursdagsfeiringer, et firmaarrangement, eller skoleavslutninger gir Rush aktiviteter som passer for alle.

Når sist fikk du et skikkelig Rush?

Velkommen til et eldorado av trampoliner på vegger og gulv i Norges kuleste trampolinepark! Rush er en verdensomspennende trampolinekjede fra USA som endelig har etablert seg i Oslo!

Rush tør påstå at alle barn elsker å hoppe! Enten det er bursdagsfeiringer eller skoleavslutninger gir Rush alle barna spretne opplevelser de sent vil glemme.

Hos Rush trampolinepark kan du øve på hopp og triks samt kaste deg ut i skumgroper fra høye tårn, spille basket- eller Dodgeball (kanonball) på trampolinebane eller kjempe som en gladiator på den populære «Battle beam». Her utfordres alle, uansett alder og nivå.

Les mer om parken. 

Barnebursdag

Skal du arrangere bursdag?  Bursdagsfeiringer på Rush gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan barna spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på deres populære «battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen.

Uansett ferdighetsnivå, eller alder er dette en super måte å ha det gøy sammen på. Det er mulighet for stor variasjon i parken, så en bursdag her er like populær blant de yngste som hos tenåringene.

Det holdes party for barn i grupper på minimum 8 stk.

Les mer om tilbudet.

Utdrikningslag

Rush trampolinepark er også vert for utdrikningslag. Etter felles trampolineopplevelser tilbyr de servering i egne partyrom. Uansett ferdighetsnivå, er dette en super måte å ha det gøy sammen på.

Teambuilding

Ta med kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. De er gjerne vertskap for alle typer private forretningsarrangementer . Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

De kan tilby:

-Skredderydde løsninger tilpasset dere.

-Møterom og møteromsfasiliteter.

-Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. De har også mange fine lagøvelser som bla dodgeball som passer perfekt for en gruppe.

-Lunsjservering.

Se mer på Rush sine sider.

Minisprett

Lørdager og søndager har Rush spesielle tider satt av til de minste barna fra 0-6  år. Her kan de boltre seg fritt og trygt i hele parken sammen med en voksen. Da dette er populært, og for å slippe bomtur, anbefales forhåndsbooking.

For klasser og skoler

Vil dere ha en annerledes gymtime, skal du ha en skoleavslutning? Da er Rush det rette stedet for deg! Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

Trampolinekurs og Camps

På Rush kan du delta på både trampolinekurs og camp. Les mer om kurs og camp på Rush sine sider.

Parken har egen Café med sitteplasser der du kan se utover parkens aktiviteter.

Åpningstider i sommerferien

Rush Trampolinepark har åpent mandag – fredag fra kl. 10.00-19.00

Lørdag og søndag, kl. 08.30 – 10.00: Minisprett for de minste barna under 6 år. Da i følge med 1 voksen.

Lørdag og søndag, kl. 08.30 – 19.00: For alle andre (alder 3+).

 

Ta kontakt og få deg et skikkelig Rush!

Send melding til Rush Trampolinepark

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.