Søk i Aktiv i Oslo

Lekeland Oslo – Finn ditt lekeland i Oslo eller Akershus

Lekeland Oslo og Akershus: Det er mange flotte lekeland hvor barna kan kose seg i Osloområdet. Om det er skikkelig dårlig vær ute kan det å være i lekeland være et veldig godt alternativ for å finne på noe å gjøre særlig i helgene istedet for å sitte hjemme. Her kan barna boltre seg i sklier, tårn, på trampoliner, sklier og mye mer. På den måten får de ut mye energi og kan utvikle seg motorisk med lek og moro.

Finn også ut hva som skjer i Oslo for barn i vår arrangementskalender >>

Den perfekte barnevakten

Noen lekeland Oslo har også rutsjebaner, sykkelbaner og softballkanoner. Et lekeland kan være en møteplass for hele familien. Man kan slappa av, leke, spise og ha det kjempegøy! De fleste lekeland har tilhørende restaurant eller kafé. Hva med å ta kaffe med noen venner mens barna får løpe rundt og leke?

De ulike lekelandene har som oftest avdelinger tilpasset alder. De har en skjermet avdeling for de minste, slik at de kan leke i fred mens de store koser seg i større lekeapparater.

Arrangere bursdag

Hva med å gjøre noe spesielt ut av barnebursdagen til barnet ditt? I et lekeland Oslo kan de være aktive, sosiale og more seg hele festen! Du slipper å tenke på rot, oppvask og matlaging. Alt du trenger er å sende ut invitasjonen, og lekelandet tar seg av resten. Barna får gjøre det de liker aller best, nemlig leke. Her kan du arrangere temabursdager, noe som kan være stas for både de minste og de litt større barna. Som oftest inkluderer mat til barna som de får innimellom leken.

Her finner du flere tips til hvordandu kan feire barnebursdagen >>

Barnepass i Oslo

Det er også flere Lekeland Oslo og Akershus som tilbyr barnepass dersom du skulle trenge det, enten for en liten stund, eller en hel dag. Disse er ofte adskilte fra selve lekelandet og har erfarne barnepassere.

Her ser du en oversikt over forskjellige lekeland du og barna kan besøke i Oslo og Akershus.