hva-skjer-i-oslo-barn

Hva skjer for barn i Oslo og Akerhus?

Oslo og Akershus har et hav av aktiviteter og tilbud for barn og unge. Aktiviteter som foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og venner kan være med på. Her finner du en rekke tilbud både innen sport, underholdning, forestillinger og verksted der barna kan få utfoldet sin kreativitet og finne andre barn de kan bli kjent med.

Her finner du aktiviteter for barn mellom 0 og 15 år, og også arrangement som kan passe deg som forelder.

Stor utvalg av aktiviteter i byen

Noe er gratis, noe må det kjøpes billett til. På denne siden skal du kunne få et stort utvalg og variert slik at du kan oppdage byen sammen med barnet eller barnebarna dine.

Arrangerer du spennende ting for barn og barnefamilier? Registrer ditt arrangement Gratis i Hva skjer – Kulturkalenderen for Oslo og Akershus

Skal du arrangere barnebursdag og trenger tips? Sjekk denne oversikt over barnebursdag i Oslo.

Arrangementer

 • lørdag

  Tradisjonsrikt julemarked på Bærums Verk

  Opplev spennende juleverksteder for barna og deilig mat fra Bondens Marked. Det blir også musikalske innslag og teaterforestillinger.
  Bærums Verk
 • lørdag
  10:00

  Nissefest på Hadeland Glassverk

  Nissefest på Hadeland Glassverk! Dette blir en morsom helg med hestekjøring, glassblåsing, gode matopplevelser, julegaveshopping og masse annen julekos!
  Hadeland Glassverk
 • lørdag
  12:00

  Teaterlørdag UNG på Sentralen

  AVLYST! “Alle har en liten dør bak øret” er en teaterserie i 8 episoder for barn fra 2 år. Utgangspunktet for forestillingene er nyere norsk poesi, dikt og tekster hentet fra ulike bøker og samlinger.
  Sentralen
 • lørdag
  12:00

  Familielørdag: TRASS – rock for kidsa!

  Det er høst, det er korona og det er på tide å ha det litt gøy. Bli med på leken rockekonsert for barn!
  Deichmanske Bibliotek i Nydalen
 • lørdag
  12:30

  Snekker Andersen på Oslo Nye

  Denne varme og stemningsskapende fortellingen om snekker Andersens møte med julenissen på selveste julaften er så breddfull av dukker og sjarm at enkelte går så langt som å hevde at det ikke blir jul uten.
  Oslo Nye Teater
 • søndag
  12:00

  Familieforestilling på Trikkehallen

  Fjøsnissene Nusse & Gluggen er fullt opptatt med fjøsstell på låven. En stemningsfull forestilling med vakker musikk!
  Trikkehallen på Kjelsås
 • søndag
  14:00

  «Det var en gang det ble et nå» av Teater Joker

  Bli med inn i eventyrenes magiske verden, med historier om heltemot, hjertelag, kløkt, underlige vesener, skumle skapninger, prinsesser, troll og folkekjære skatter.
  Sentralen
 • lørdag
  15:00

  Miniøyas jul: konsert med Frida Ånnevik

  Bli med på en konsert som vil glede og begeistre hele familien i Marmorsalen på Sentralen. Miniøyas jul er for det yngste publikummet, voksne må derfor komme i følge med barn.
  Sentralen
 • søndag
  15:00

  Miniøyas jul: konsert med Helene Bøksle

  Helene Bøksle er kjent som en av landets fremste og mest folkekjære juleartist. Miniøyas jul er for det yngste publikummet, voksne må derfor komme i følge med barn.
  Sentralen
 • lørdag
  13:00

  Juleundring: Mest for barn, litt for voksne

  Kammerkoret NOVA inviterer til sin tradisjonsrike julekonsert for barn, der klassisk julerepertoar presenteres for barn i en magisk juleforestilling.
  Sentralen
 • lørdag
  15:00

  Julefryd i Operaen

  Operaens juleforestilling for hele familien vil glitre og skinne! Opplev operasangere, ballettdansere, musikere fra Operaorkestret og barn fra Ballettskolen og Barnekoret.
  Operahuset
 • mandag
  16:00

  NRK Supers julemagi

  NRK Supers programledere Margrethe Røed og Matias Alegria inviterer til magisk julestemning sammen med Fantorangen og musiker Hans Petter Hammersmark.