hva-skjer-i-oslo-barn

Hva skjer for barn i Oslo og Akerhus?

Oslo og Akershus har et hav av aktiviteter og tilbud for barn og unge. Aktiviteter som foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og venner kan være med på. Her finner du en rekke tilbud både innen sport, underholdning, forestillinger og verksted der barna kan få utfoldet sin kreativitet og finne andre barn de kan bli kjent med.

Her finner du aktiviteter for barn mellom 0 og 15 år, og også arrangement som kan passe deg som forelder.

Stor utvalg av aktiviteter i byen

Noe er gratis, noe må det kjøpes billett til. På denne siden skal du kunne få et stort utvalg og variert slik at du kan oppdage byen sammen med barnet eller barnebarna dine.

Arrangerer du spennende ting for barn og barnefamilier? Registrer ditt arrangement Gratis i Hva skjer – Kulturkalenderen for Oslo og Akershus

Skal du arrangere barnebursdag og trenger tips? Sjekk denne oversikt over barnebursdag i Oslo.

Arrangementer

 • søndag
  14:00

  Gatesirkus + workshop med Urban Circus

  Hold deg fast! Hver søndag i juli byr showbrødrene Mathias og Benjamin i Urban Circus på en forrykende halvtime med stunts, fanterier og sjonglering i verdensklasse.
  Sentralen
 • mandag
  15:00

  Workshop i Cupcakes og Donuts

  I sommer inviterer The Cupcake & Pie Co. til workshop for barn! Det rigges til en stasjon på Torget midt i Mathallen hvor barna får bli med å pynte cupcakes og/eller donuts.
  Mathallen
 • mandag

  Aquacamp 2020

  AquaCamp er sommerens kuleste aktivitet både på land og i vann, og en super arena for å få seg nye venner! Nå har de åpnet påmeldingen, og du bør være raskt ute for å sikre barnet ditt plass.
  Lambertseter bad
 • mandag
  10:00

  MiniChef Camp Sommerferien

  KAs Minichef Camp er et matkurs for barn i alderen 9-12 år som foregår i uke 26,27,32 og 33. Her får barna lære å tilberede sunne og gode retter som de enkelt kan lage alene etter skoletid.
  Kulinarisk Akademi - Mathallen
 • mandag
  11:00

  Barneomvisninger på Nationaltheatret

  Bli med inn bak scenen og opplev hvordan teater blir til! Nesten som detektiver skal vi snike oss gjennom teatret, for å lære om og se teatret fra innsiden.
  Nationaltheatret
 • lørdag
  13:00

  Karius og Baktus på Hovedscenen

  Karius og Baktus har beholdt sin popularitet i 70 år, og stadig fylles teatret av nye generasjoner barn som vil se de artige tanntrollene.
  Oslo Nye Teater
 • mandag

  Sommerkurs hos Subsdans

  Det blir barnekurs for de mellom 7 og 12 år dagtid begge uker. Her får barna danset popping, hiphop og break i løpet av uken! I tillegg blir det dansejam, utendørs aktiviteter og hiphophistorie!
  Subsdans
 • mandag
  10:00

  MiniChef Camp Sommerferien

  KAs Minichef Camp er et matkurs for barn i alderen 9-12 år. Her får barna lære å tilberede sunne og gode retter som de enkelt kan lage alene etter skoletid.
  Kulinarisk Akademi - Mathallen
 • onsdag
  14:00

  Barnas kulturbryggeri: Løvebrøl og silkeslør

  Ta med hele familien på en leken jungeltur med sang og dans, og bli med å syng flere av barnas tegnefilmfavoritter!
  Popsenteret
 • lørdag
  12:30

  Mysteriene i Kråkeslottet barnehage

  Bli med til Kråkeslottet barnehage hvor detektivene Leon og Live må løse et par skikkelig vanskelige krimgåter. Passer for barn fra 3 år og oppover.