Søk i Aktiv i Oslo

The Viking Planet – Norges første heldigitale opplevelsessenter hovedbilde
onsdag 
The Viking Planet

The Viking Planet – Norges første heldigitale opplevelsessenter

The Viking Planet er et 1600 kvadratmeter digitalt museum plassert ved siden av Oslo Rådhus, som tilbyr mange helt unike attraksjoner som baserer seg på den Norske Vikingarven.

Les mer.

The Viking Planet er en digital portal som tilbyr varierte og unike opplevelser basert på vår rike vikingarv. Dette er noe av det du kan oppleve:

TA DEL AV HISTORIEN:
Gjennom banebrytende VR-teknologi kan du nå reise tilbake mer enn tusen år i tid! Stig ombord på et vikingskip og vær en del av et hyperrealistisk drama som utfolder seg nært og personlig i 4D.

HØYKVALITETS PRODUKSJONER:
I samarbeid med Ridley Scotts produksjonsfirma RSA-films og Storbritannias Dimension-studioer, presenterer The Viking Planet verdens første drama produsert ved hjelp av opptak i volumetrisk virtuell virkelighet.

OPPSLUKENDE OPPLEVELSER:
Med en 270-graders kino, presenterer The Viking Planet overbevisende og originalt Viking-innhold på en måte som aldri tidligere er sett. Gjennom flere interaktive opplevelser kan du utforske emner som: Skip og navigasjon, våpen og krig, kvinner i vikingtiden samt religion og mytologi.

LÆR PÅ NYE MÅTER:
The Viking Planet har som mål å forene publikum med vikingtiden på en innovativ og engasjerende måte. Du kan møte vikinghologrammer og utforske de ikoniske tegningene og symbolene fra vikingtiden.

TRADISJON MØTER TEKNOLOGI:
Utstillingen, «Virtual Viking – Innovation and Tradition», presenterer vikingenes arv i sammenheng med moderne teknologi.

EN INKLUDERENDE TILNÆRMING:
The Viking Planet er presentert på norsk, engelsk, italiensk, fransk, tysk, mandarin, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, spansk og polsk for å imøtekomme besøkende fra alle deler av verden.

Les mer om The Viking Planet her.

Relaterte saker

Eventbilde: Langåpent på Teknisk museum
torsdag
16:30

Langåpent på Teknisk museum

Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Vinterfestdager for store og små!
fredag
00:00

Vinterfestdager for store og små!

Opplev en spennende handelshelg på Bærums Verk! Det blir aktiviteter, gode tilbud og opplevelser!

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.