Søk i Aktiv i Oslo

Skimore Oslo Sommerpark

Skimore Oslo Sommerpark kan tilby en av Skandinavias største høydeparker, teamaktiviteter, naturskjønne omgivelser og Oslomarka - som er et eldorado for flotte sykkelopplevelser. Her er det noe for enhver smak og ferdighet!

Høyt & Lavt klatrepark – Fly høyt i byens beste lekeplass!

Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve denne klatreparken i naturskjønne omgivelser.

Klatreparken på Tryvann i Skimore Oslo er Skandinavias best besøkte og ble bygd sammen med Høyt & Lavt i 2012. Den har over 200 elementer i trærne fordelt på 12 ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her er det utfordringer for alle aldre og nivåer!

De har også mange zip lines som til sammen strekker seg over 1000 meter. Alle Zip-linene er kun tilgjengelige i løypene.

Les mer om Skimore Oslo Sommerpark 

Knøttepark

Her finnes det også en egen dedikert klatrepark for de aller minste. Knøtteparken starter på 0,5 meter over bakken og har 10 elementer, alt fra balansegang på stokker til zip-line. Mestringsgleden er stor og man hører gleden lang vei!

Løypa passer knøtter fra 3 år og oppover. Voksne som følger med barna i løypa trenger ikke betale.

Utdrikningslag

Hva med å gjøre den spesielle dagen til noe helt utenom det vanlige?

I Skimore Oslo Sommerpark pumper adrenalinet! Mestringsgleden er stor og jubelropene høye! Her får dere en dag med gode historier og som man tenker tilbake på med et stort smil.

Å klatre i klatreparken er en populær aktivitet for utdrikningslag. Sommerparken arrangerer også en utfordrende og morsom 5-kamp for grupper på 10-80 personer. Eller hva med å invitere brud/brudgom med på sykkeltur med instruktør på stiene på Tryvann?

Avslutt dagen i Skimore Oslo Sommerpark med mat og drikke i en stemningsfull lavvo. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. Få mat, drikke og topp stemning i en av lavvoene – og hva med å slå til med en overnatting?

Se mer. 

Bursdagsfeiring

Ønsker dere et litt annerledes og unikt bursdagselskap? I Skimore Oslo Sommerpark arrangeres barnas fødselsdagsselskap ute i frisk luft, høyt oppe i trærne i Klatreparken!

Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken – her har de løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene vil garantert være høye!

Her får dere en dag med gode historier og som barna tenker tilbake på med et stort smil.

Teambuilding, bedriftsarrangement og Kick- Off

Moro, samarbeid, utvikling og god mat.

I Skimore Oslo Sommerpark har de ingrediensene og kompetansen til å gi deg en annerledes opplevelse. De tilbyr aktiviteter fra 2 timer, men hvorfor ikke ha en hel dag i skogen?

Aktivitetene her er skapt for relasjonsbygging, og de kan sette sammen mange ulike kombinasjoner av aktiviteter og matservering til bedrifter, organisasjoner eller private lag.

De mest populære arrangementene inneholder gjerne en aktivitet etterfulgt av god mat og hygge. Her er en liten smakebit på deres mest populære aktiviteter:

Les mer om aktivitetene. 

Klatrepark
Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken – her er det løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye!

5-kamp
I deres eventområde i skogen skreddersyr de aktiviteter for grupper fra 10-80 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelser, arrangerer de minigames som passer ulike grupper. Her kan man teste alt fra balanse og puslespill, til øksekasting og pil & bue.

En smak av villmark
De tilbyr også lavvo-opplevelser for både små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. Lavvoene kan tilpasses etter behov – enten du vil ha full oppdekning med hvite duker og 9-retters middag, eller om du ønsker reinskinn og kaffe på grua.

Kurs og konferanse

Gjør noe annerledes ut av deres kurs og konferanse for en dag og arranger den utendørs i frisk luft! Her har de fasiliteter for kurs og konferanse, for grupper som ønsker å kombinere fag eller salgsmøte, med aktive opplevelser.

 

Send melding til Skimore Oslo Sommerpark

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.