Søk i Aktiv i Oslo

Minigolf Oslo – Her kan du spille minigolf i Oslo

Minigolf er en morsom og sosial sport og fritidsaktivitet for alle aldre! Den er perfekt både for sosiale, uformelle lag. Det er en perfekt aktivitet til utdrikningslag, før firmafesten, eller i bursdagen!

Samtidig er det mange som driver profesjonelt med minigolf Oslo og Akershus som konkurranseidrett.

Minigolf trigger konkurranseinnstinktet, samtidig som det er enkle regler som gjør det lett å forstå spillet.

I minigolf bruker du en minigolfkølle. Den skal du bruke til å slå en ball fram på en bane med ulike hindringer. Disse hindringene må passeres samtidig som ballen skal ende i hullet. Her er det om å få ballen gjennom hindringene og til hullet på færrest mulig slag. Vanskelighetsgraden varierer fra bane til bane, men du finner garantert en bane som passer deg for minigolf Oslo.

Regler

Her er det om å fulleføre en bane på færrest mulige slag!

Det er ikke tillatt å gå eller stå i selve banen.

Et slag regnes som ett poeng.

Ballen legges på et merket punkt på banen. Det er kun lov å bruke maks 7 slag på en bane. Hvis spilleren ikke klarer banen på disse slagene får han/hun 7 poeng og avslutter banen.

Om ballen skulle hoppe utenfor banen legges den tilbake der den gikk ut, men man får ikke ekstraslag dersom det skulle skje.

På banene finner man linje som er rød. Dette er en grense som må passeres på et slag. Får man ikke ballen forbi må man starte på nytt.

Hvis ballen havner nærme kanten kan den flyttes to køllehoder inn på banen.

Hvis ballen havner nærme et hindret kan den flyttes 50 cm fra hindret.

Først når spilleren er ferdig med banen kan den neste begynne.

Nedefor finner du en oversikt over hvor du kan spille minigolf Oslo eller Akershus – og vi ønsker deg lykke til med spillet.

Her du du andre alternativer til god trening.