VR Games

Skandinavias første team spill i virtuell virkelighet – midt i Oslo sentrum! En svært oppslukende opplevelse som bare må prøves!

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

Fremtiden er her!

VR Games er Norges første og eneste VR opplevelsessenter! VR Games tilbyr de mest teknologisk avanserte VR-spillene på markedet! Du bruker kroppen til å styre spillet og kan se både deg selv og dine venner i virtuell virkelighet.

Spillene passer utmerket for utdrikningslag, bursdagsfest, teambuilding, bedriftsarrangement og familiekveld! En uforglemmelig opplevelse for alle!

Space Mission

VR Games første spill er Space Mission. I dette spillet får du fly i verdensrommet, bevege gjenstander med telekinese og skyte med laser. Du spiller sammen med venner, og dere får se og høre hverandre i virtuell virkelighet.

Les mer om spillet og se video her.

Teamevent eller privat selskap

VR Games tilbyr en unik aktivitet for utdrikningslag, bursdagsfest, teambuilding, bedriftsarrangement og familiekveld! Dette er en opplevelse som vil huskes lenge!

Hos VR Games blir dere møtt i et fint og stort resepsjonsområde med kaffe og godteri. Det er også mulighet for å ta med egen mat og drikke. Det anbefales ikke å drikke alkohol før spillet, men dere kan gjerne å ta med en drink som dere nyter etter spillet.

Dere får en personlig gamemaster som støtter dere gjennom hele spillet. Dere kan høre gamemaster når dere er i virtuell virkelighet. Etter spillet møtes dere igjen i resepsjonsområdet for å diskutere opplevelsen over en kopp kaffe og ta felles bilder.

Antall deltakere

Opptil 6 personer kan spille samtidig, og opptil 18 personer kan spille i to-tre puljer. Mens dere venter på hverandre, får de mulighet til å mingle og nyte snacks i resepsjonsområdet.

Barn

Barn fom. 10 år kan delta i spillet.

Varighet

Opplevelsen varer i ca. 60 min inkludert introduksjon.

Priser

Prisen er avhengig av antall personer som spiller:

  • 7-12 personer: 315-355 kr per person
  • 6 personer: 325 kr per person
  • 5 personer: 335 kr per person
  • 4 personer: 345 kr per person
  • 3 personer: 369 kr per person
  • 2 personer: 439 kr per person

Booking

Book din time på http://www.vrgames.no/no/

Gavekort

Kjøp en fantastisk VR-opplevelse i gave! Dette blir en helt spesiell gave for alle! Et digitalt gavekort kan kjøpes her