VR Games Zone

Verdens beste teamspill i virtuell virkelighet – midt i Oslo sentrum! VR Games Zone byr på oppslukende spill, VR-lounge, møterom og serveringsmuligheter. Velkommen til VR-verden!

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Opplev siste generasjon VR

VR Games  Zone er Norges første VR-opplevelsessenter. Her får du oppleve verdens mest høyteknologiske VR-spill. Du bruker kroppen til å styre spillet og kan se både deg selv og dine venner i virtuell virkelighet.

Spillene passer utmerket for utdrikningslag, bursdagsfest, teambuilding, bedriftsarrangement og familiekveld. En uforglemmelig opplevelse for alle!

VR Games Zone  har fine fasiliteter med lounge, PlayStation4, møterom, spiseområde og et lite kjøkken. De kan holde event for opptil 42 personer.

Spillene

VR Games Zone tilbyr tre spennende spill, og det er flere som lanseres i løpet av året.

Space Mission: I dette spillet får du fly i verdensrommet, bevege gjenstander med telekinese og skyte med laser. Du spiller på lag med venner og bruker overkroppen til å styre spillet.

Huxley World: I dette spillet drar du med venner på et viktig oppdrag i året 3007. Dere går fritt rundt i et tilrettelagt rom, og opplever svært realistiske VR-omgivelser.

Huxley Adventure: I dette spillet tar du reise gjennom en fantastisk verden med mange overraskelser. Dere går fritt rundt i et tilrettelagt rom, og opplever svært realistiske VR-omgivelser.

Les mer om spillene og se video her.

Teamevent og fest

VR Games Zone har gode fasiliteter og opplegg for opptil 42 personer. De byr på en spennende dag i VR-universet som vil huskes lenge.

Hos VR Games Zone blir dere møtt av en dedikert Gamemaster som veileder dere gjennom opplegget.

Før og etter spillet får dere tilgang til en fin lounge med gratis kaffe og godteri, PlayStation4 og brettspill. Rett ved loungen ligger det to møterom med bord og skjermer.

Dere kan ta med mat og drikke/alkohol eller bestille catering. Både lounge og møterom funker fint som spiseområde.

Antall deltakere

Opptil 14 personer kan spille samtidig, og opptil 28 personer kan spille i to puljer. Det kan også lages et tilpasset opplegg for opptil 42 personer. Mens dere venter på hverandre, får dere mulighet til å mingle i vår lounge med fine fasiliteter, PlayStation4 og spiseområde.

Varighet

Opplevelsen varer i ca. 60 min inkludert introduksjon. Dere kan bruke lokalene til møte, bespisning og mingling i 30 min etter endt spill.

Priser

Prisen er avhengig av antall personer som spiller og ligger mellom 350,- og 450,- per pers. Barn og studenter får 20% rabatt på utvalgte dager og tidspunkter.

Se prisliste her.

Barn

Barn fom. 9 år kan delta i spillet. VR Games Zone har gode opplegg for barnebursdag. Dere får tilgang til spiserom i 30-40 min etter spillet, og bursdagsbarnet får en gratis ekstra opplevelse. Dere kan ta med egen mat, drikke og kake, eller bestille catering. Det tilbys 20% rabatt for barnebursdager på utvalgte dager og tidspunkter.

Booking

Book din time her.

Gavekort

Kjøp en fantastisk VR-opplevelse i gave. Gaven kommer til å huskes lenge! Et digitalt gavekort kan kjøpes her.