Søk i Aktiv i Oslo

VR Games Zone

Verdens beste teamspill i virtuell virkelighet – midt i Oslo sentrum! VR Games Zone byr på oppslukende spill, VR-lounge, møterom og serveringsmuligheter. Velkommen til VR-verden!

Opplev siste generasjon VR

VR Games Zone er Norges første VR-opplevelsessenter. Her får du oppleve verdens mest høyteknologiske VR-spill. Du bruker kroppen til å styre spillet og kan se både deg selv og dine venner i virtuell virkelighet.

Spillene passer utmerket for utdrikningslag, bursdagsfest, teambuilding, bedriftsarrangement og familiekveld. En uforglemmelig opplevelse for alle!

VR Games Zone har fine fasiliteter med lounge, PlayStation4, møterom, spiseområde og et lite kjøkken. De kan holde event for opptil 50 personer.

Spillene

VR Games Zone tilbyr en rekke spennende lagspill.

Reis frem og tilbake tid, besøk fantastiske verdener eller ta en tur til verdensrommet. Dere skal løse kule oppdrag, skyte med heftige gevær og stimulere alle sanser.

Spillene er basert på den nyeste teknologien, og dere får oppleve VR på sitt beste.

Alle spillene tilbys eksklusivt hos VR Games Zone, og kan dermed ikke prøves andre steder.

Les mer om spillene og se videoer her.

Teamevent og fest

VR Games Zone har gode fasiliteter og opplegg for opptil 50 personer. De byr på en spennende dag i VR-universet som vil huskes lenge.

Hos VR Games Zone blir dere møtt av en dedikert Gamemaster som veileder dere gjennom opplegget.

Før og etter spillet får dere tilgang til en fin lounge med PlayStation4, samt to møterom/spiserom med bord og skjermer. Dere kan ta med mat og drikke/alkohol. De setter frem kaffe og vann på forespørsel. Både lounge og møterom funker fint som spiseområde.

Les mer her. 

Antall deltakere

Opptil 17 personer kan spille samtidig, og opptil 34 personer kan spille i to puljer. Det kan også lages et tilpasset opplegg for opptil 50 personer. Mens dere venter på hverandre, får dere mulighet til å mingle i vår lounge med fine fasiliteter, PlayStation4 og spiseområde.

Varighet

Opplevelsen varer i ca. 60 min inkludert introduksjon. Dere kan bruke lokalene til møte, bespisning og mingling i 30 min etter endt spill.

Priser

Prisen er avhengig av antall personer som spiller og ligger mellom 350,- og 450,- per pers. Barn og studenter får 20% rabatt på utvalgte dager og tidspunkter.

Se prisliste her.

Barn

Barn fom. 8 år kan delta i spillet. VR Games Zone har gode opplegg for barnebursdag. Dere får tilgang til spiserom i 30 min etter spillet, og bursdagsbarnet får en liten gave. Dere kan ta med egen mat, drikke og kake. Det tilbys 20% rabatt for barnebursdager på utvalgte dager og tidspunkter.

Les mer om barnebursdag.

Booking

Book din time her.

Gavekort

Kjøp en fantastisk VR-opplevelse i gave. Gaven kommer til å huskes lenge! Et digitalt gavekort kan kjøpes her.

Send melding til VR Games Zone

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.