Søk i Aktiv i Oslo

Martemos Teater

Velkommen til Martemos fantasirike univers med workshops og forestillinger for og med barn mellom 1-12 år. Samlingene holdes på Sagene samfunnshus.

Martemos teater fantasirike og lærerike univers

Book workshops og forestillinger til barnebursdager, biblioteker, skoler og barnehager, og andre relevante arrangementer.

Her finner du en morsom og spennende verden for barn i alle aldre. Her kan barna få utfolde seg med utgangspunkt i leken. Det er et stort fokus på øvelser og leker som stimulerer konsentrasjon, uttrykk, følelser og hvordan kjenne etter, se andres og uttrykke sine egne følelser.

Martemos Teater har et fokus på å  fremme et positivt selvbilde, lære barna toleranse, finne vennskap, gjennom musikk, dans, sang, humor, glede og bevegelse.

Les mer. 

 

Barnebursdag, workshops og forestillinger til skole og barnehager

Velkommen til forestilling Jungeluniverset. Marte og rollefigurene tar med publikum på en magisk og spennende reise i jungelen. Forestillingen inneholder rollefigurer, sang og musikk og det beste av alt: Barna blir tatt med inn i forestillingen!

Både Workshops og forestillingene kan bookes til biblioteker, barnebursdager, barnehager, skoler og andre barnlige arrangementer. Det er en inkluderende forestilling som passer for barn 1-12 år.

Grunnmuren er at Marte tar med publikum på en magisk reise i jungelen og her får dere blant annet møte dragen Spike, apekatten Apos, løven Brakaren og krokodillen Kroko.

Forestillingen har en ramme og scenografi som kan tilpasses alle steder og lokaler. Skuespilleren fletter også gjerne inn flere, andre rollefigurer og elementer ut fra hva de som booker ønsker, evt tema og det som blir naturlig i forhold til høytider og årstidene.

Rollefigurer, afrikansk tromme, sang, dans og musikk utgjør en stor del av både forestillingen og workshops.

Rammen er den samme for både workshops og forestillinger, men i workshopen er barna inkludert fra starten av. Denne formen gir større mulighet til å være fleksibel og mulighet for å legge inn program som passer akkurat den oppmøtte gruppen.

Det er bare å booke til barnehager, skoler, barnebursdager, biblioteker og andre barnlige arrangementer.

Bruk “Send Melding” knappen ved spørsmål og booking.

Pris: Det avtales ved henvendelse.

Forestillingen passer for barn 1-12 år og varer ca 30/45min (1-3 år) 45/60 min (3-12 år)

Forestillingen har blitt vist på ulike biblioteker og barnehager i Oslo og omegn, og på barneavdelingen ved Rikshospitalet flere ganger og fått god omtale.

 

 

Litt om Marte Moshølen

Kursleder er barnehagelærer og dramapedagog Marte Moshølen. Hun har fordypning og videre utdanning i barn, drama og teater fra høyskolen i Oslo, vært med i amatørteater i flere år.

Hun er medlem av amatørteaterforbundet, landslaget drama i skolen og har gjennom teaterdagene i Lillehammer deltatt på flere barne og ungdomsteaterinstruktørkurs, fysisk dans, kreativ dans og skrivekurs, samt at hun har deltatt på improvisasjonskurs 1 og 2 i regi av det andre teateret på Torshov.

Finn Facebooksiden her >>

Send melding til Martemos Teater

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.