Søk i Aktiv i Oslo

Killingmo gård

Killingmo gård tilbyr esel- og alpakkavandringer, utleie av selskapslokale til private feiringer og bedriftsarrangement, samt glamping, overnatting i glassigloer, som er en magisk naturopplevelse.

Killinmo alpakkagård ligger kun 40 minutter fra Oslo sentrum og tilbyr flotte natur- og dyreopplevelser.

Gården har historie tilbake til 1500-tallet, og da ekteparet Ellingsen flyttet inn i 2011, bestemte de seg for å drive med alpakkaer og har i dag 32 alpakkaer på gården og to esler. På stabburet finner du gårdsbutikken «Frøken Fiber» som selger deilige, varme og fornuftige alpakkaprodukter som blant annet garn, dyner og puter av høy kvalitet.

Les mer her.

Alpakkagård

Hit kan du komme for å søke ro og harmoni i en ellers så hektisk hverdag. Killinmo gård tilbyr muligheten til å komme i direkte nærkontakt med de magiske og eksotiske Alpakkadyrene deres. Besøket må bookes i forkant.

Du kan booke en avslappende stund sammen med alpakkaene, og i tillegg hilse på de andre dyrene på gården ved å bestille AlpacaVisit. Ønsker du å komme enda nærmere de fantastiske alpakkaene og eslene ved å gå en tur med dem på tunet, så booker du AlpacaTrip eller Eselvandring.

Les mer om tilbudet her.

ALLE TYPER SELSKAP:

Bedriftsarrangement
Killingmo gård tilrettelegger for ulike bedriftsarrangement. Enten du ønsker teambuilding med alpakka-tur, skogstur med bål eller andre eventer, kan Killingmo gård hjelpe med å lage en nydelig og annerledes dag for bedriften din.

Les mer her.

Stabbursloftet
På Killingmo gård har de et flott stabbursloft som egner seg for alle typer selskap. Stabburet har flotte tregulv og lafta vegger som gi en lun og trivelig atmosfære. Her får du mulighet til å pynte lokalet slik du ønsker det dagen før lokalet skal benyttes. Kapasitet: 30 personer.

Les mer og book her.

Barnebursdag
Perfekt sted for en barnebursdag. På Killingmo gård kan man se på dyrene og ha aktiviteter som luftgeværskyting, hjemme-kino, skogstur med bål, enkle leker som sekkeløp, eggeløp, potetstafett, tautrekking og skiløp om vinteren. Her tilpasser de etter dine ønsker og behov.

Les mer her.

Glamping – i samarbeid med HvilePust
Hva med å koble helt av og overnatte i glass-iglo omkranset av klassisk Østlandsskog? Her kan du fort våkne til synet av en elg som fredfullt vandrer forbi. Det er gode turmuligheter i nærmiljøet, og du kan møte alpakkaene på gården og gå en tur med disse fascinerende skapningene.

Les mer her.

Facebook: @KillingmoGård

Send melding til Killingmo gård

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.