Søk i Aktiv i Oslo

Killingmo Gård

Killingmo gård er en besøksgård med alpakka - i dag er det 22 kameldyr alpakka, esler og ullgriser. På stabburet finner du gårdsbutikken "Frøken Fiber».

Killinmo Gård er en besøkgård med alpakka, esler og ullgriser kun 40 minutter fra Oslo sentrum.

Gården har historie tilbake til 1500-tallet, da ekteparet Ellingsen flyttet inn i 2011, bestemte de seg for å starte en besøksgård med alpakka – i dag er det 22 kameldyr i alpakkahagen. På stabburet finner du gårdsbutikken “Frøken Fiber» med deilige, varme, fornuftige og noen eksklusive alpakkaprodukter, i tillegg er det muligheter for kaffe og smake på gårdens kranse-kake om man vil.

I løpet av sommeren inviteres det til åpen aplakkagård.

Finn Killingmo gård på Facebook

Selvhogst av juletre

For 4.år på rad inviterer Killingmo gård deg og din familie til juletrejakt i skogen. I år starter de med eventyrfortelling ved bålet før alle går samlet opp i skogen .Turen avsluttes med varm hjemmelaget gløgg når alle kommer tilbake.

400,-kr pr tre.

Påmelding til Kari-Anne med sms til 92843952.

Selskaper

Barnebursdag

Perfekt sted for en barnebursdag. Her kan man se på dyrene og ha aktiviteter som luftgeværskyting, hjemme-kino, enkle leker som sekkeløp, eggeløp, potetstafett, tautrekking, skiløp om vinteren eller så tilpasser de etter ønske og behov.

Gården kan tilby bursdagslokale, enten i grillhytta eller på Stabbursloftet.

Voksen-bursdag

I 2.etasje er det selskapslokale med plass til 35 gjester – her er det mulighet for spesielle og minnerike opplevelser, litt landlig og litt eksotisk.

 

Kontakt Killingmo Gård

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.