Søk i Aktiv i Oslo

Alna Ridesenter

Alna Ridesenter er en stall med både rideskole og plasser for private oppstallører i Oslo, midt i Groruddalen.

Et sted å være, et sted å lære.

Alna Ridesenter er en stall med både rideskole og plasser for private hester i Oslo, midt i Groruddalen. Her gjør de sitt  beste for at hest og rytter skal trives.

Stallen er alltid åpen fra kl 08.00 til kl 20.00. Det er bare å komme innom å hilse på hestene!

Ridekurs

Alna Ridesenter har ridekurs for de fleste nivåer, du kan komme på drop-in time i helgene (må bestilles på forhånd), eller hva med en ridetur i skogen for øvede ryttere? De har også terapitimer med trygge hester og tilbud for AKS og barnehager.

Med deg på til ridekurs her >>

Dagleir i sommerferien – Hele dagen med hest!

En svært populær sommerleir for alle som er glad i hester og ridning. I 2023 er det dagleir i uke 26, 27, 28, 31, 32 og 33.

Dagen starter kl. 08.00 og varer til kl. 16:00, og inneholder en ridetime per dag, en hesteaktivitet med enten voltige, tur, stafett eller kjøretur, i tillegg til stell av hestene og lekaktiviteter. Barna må komme med eget rideutstyr og ha klær til å være ute i.

Les mer om dagleirene:

Uke 26 – Dagleir sommer 2023

Uke 27 – Dagleir sommer 2023

Uke 28 – Dagleir sommer 2023

Uke 31 – Dagleir sommer 2023

Uke 32 – Dagleir sommer 2023

Uke 33 – Dagleir sommer 2023

Kontaktperson er Lene Kragh. Send henne en epost ved evt. spørsmål.

Bestill privat vogn med egen kusk

Alna Ridesenter har vogner til 4-10 passasjerer. De har vogn til f.eks bryllup eller barnekjøring. Ta konkakt via skjemaet for mer info!

Bryllupskjøring med charabang og tospann. Her kan man selv velge pynt. De kjører i alle bryllup, og pynter etter ønske for eksempel pynt fra ulike kulturer.

De har gjort en mengde filminnspillinger med hestene. Og de har gjort spektakulære oppdrag. Har du spesielle ønsker? Hør med dem-  det er stor mulighet for at de kan løse det.  Ridesenteret er er blant annet de eneste her i landet som har kjørt 250 gjester på en gang, takket være stort kontaktnett og mange som kunne stille opp med trygge hester.

Barnebursdag

Et populært tilbud! Her starter feiringen med en ridetime. Der brukes det snille og greie hester og ponnier. Flere barn kan dele på en hest og vente på tur, eller man kan bestille en hest til hver (maks 10 barn). Etter ridningen er det mat og det pyntes på forhånd! Det serveres pølser, saft og is – og man kan ta med kaker eller annet selv.

Kjøring for barnehager og skoler

Kjøreturen kan starte fra skolen/barnehagen og gå i området der. Dette er ofte et område som barna kjenner godt og synes det er hyggelig å ferdes i.

Turen kan også starte ved Alna Ridesenter. Her kan de kjøre i parken og ha stopp ved grillplassen, eller spise litt i sentrets klubbkafé. Dere må gjerne nyte medbragt eller bestille det dere ønsker.

Ridetur i Østmarka

3-timers tur i Østmarka for ØVEDE ryttere. Hvis føret tillater blir det galopp på turen.3-timers turen er for ryttere som mestrer hesten i galopp. Dette på en slik måte at man kan ri volter, selvstendig, inne på ridebane med en hvilken som helst skolehest. Hestene blir gjerne mer ivrige og yre ute på tur, derfor må man kunne takle dette også.

Før timen skal rytteren klare å sale sin egen hest, og må derfor møte 30 minutter før turen skal gå.

Drop-in timer/privattimer

Det er mulig å bestille timer for små grupper dersom man ønsker å ta en tur. Enkelttimer, må bestilles i forkant slik at hester kan settes av. Her kan det bestilles både rideturer ute og ridning inne. Ring 919 90 467 eller send henvendelse!

Klubbkafe

Stallen har en egen klubbkafe, som drives på dugnad av foreldre og ungdommer. Kafeen er et hyggelig samlingssted hvor man kan sitte ned og skravle litt og få seg litt mat.

Send melding til Alna Ridesenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.