Søk i Aktiv i Oslo

SYNG MER byr på hjerterom, husrom og karaokerom, og hvis du i tillegg byr litt på deg selv, så føles verden plutselig littegranne bedre for alle. Man aner nemlig ikke hvor glade man er i hverandre før man SYNG’er (MER) sammen.

Enten du planlegger firmafest, bursdag eller lønningspils; sjansen er uansett stor for at SYNG MER kan få til noe gøyalt for deg.

Under følger en liten oversikt over hva de kan tilby – se hjemmesiden for mer info.

Private arrangementer

I blant kan man føle at det ikke holder med bare ett karaokerom, og at man gjerne skulle ha boltret seg på en hel karaokebar! Da er det godt å vite at det både er mulig og veldig gøy å leie hele SYNG MER for ulike private arrangementer. Enten det er firmafester, bursdager, temafester eller andre arrangementer litt utenom det vanlige, har SYNG MER plass til dere på sine karaokerom. I tillegg er det boltre- og sitteplasser i baren, og ønsker man å spise noe i forbindelse med et slikt arrangement, så kan man det også.

Book på nettsiden

Karaokerom

SYNG MER leier ut karaokerom i ulike størrelser, der gamle og nye venner kan ha sangfester og synge hverandre glade. Dette dreier seg altså ikke om en karaokebar hvor gjester går opp på en scene og synger foran resten av baren. På et karaokerom er det ingen scene, og det er heller ingen andre der enn dem man har leid rommet sammen med. Dermed dreier det seg i liten grad om å opptre, og i langt større grad om å dele sanggleden i å synge sammen, uavhengig av hvem som til enhver tid holder mikrofonen.

Book karaokerom

Hyggelige tilbud hos SYNG MER:

KARAOKE KID

Hver dag frem til kl. 19.00 er det Karaoke Kid på SYNG MER. Det betyr at det er fri aldersgrense og at barn og unge kan komme med venner, foreldre, begge deler, eller ingen av delene og synge karaoke. Enten kan man booke på forhånd, eller komme på drop-in.

Les mer

BRANSJESØNDAG

Hver søndag er det gratis drop-in på karaokerom for alle som jobber i utelivsbransjen. Ved forhåndsbooking betaler man kun depositumet (kr. 150). Rabatten trekkes fra i kassa, så bare se bort fra prisen som dukker opp i bookingprosessen.

Les mer

MANDAG: ÅPEN MIKK MED GRATIS DROP IN 

Hver mandag er det åpen mikk med gratis drop in hos SYNG MER. Da står to rom åpen for alle som ønsker å komme og synge, og man deler rommet med hvem enn som kommer innom!

STUDENTTIRSDAG

Hver tirsdag er det gratis drop-in på karaokerom for alle studenter med gyldig studentbevis. Ved reservasjon av rom betaler man kun depositumet (kr. 150). Rabatten trekkes fra i kassa, så bare se bort fra prisen som dukker opp i bookingprosessen.

Les mer