SYNG MER // Sentrum

SYNG MER byr på hjerterom, husrom og karaokerom, og hvis du i tillegg byr litt på deg selv, så føles verden plutselig littegranne bedre for alle. Man aner nemlig ikke hvor glade man er i hverandre før man har SYNG’et (MER) sammen.

Enten du planlegger firmafest, bursdag eller lønningspils; sjansen er uansett stor for at SYNG MER kan få til noe gøyalt for deg.

Under følger en liten oversikt over hva de kan tilby – se hjemmesiden  for mer info.

Private arrangementer

I blant kan man føle at det ikke holder med bare ett karaokerom, og at man gjerne skulle ha boltret seg på en hel karaokebar isteden. Da er det godt å vite at det er mulig (og veldig gøy) å leie hele SYNG MER for ulike private arrangementer litt utenom det vanlige; være seg firmafester, bursdager eller musikktemafester. Og hvis man skulle ha lyst til å spise noe i forbindelse med et slikt arrangement, så kan man det også.

Book på nettsiden

Karaokerom

SYNG MER leier ut karaokerom i ulike størrelser, der gamle og nye venner kan ha sangfester og synge hverandre glade. Dette dreier seg altså ikke om en “karaokebar” i betydningen at gjester går opp på en scene og synger foran resten av baren. På et karaokerom er det ingen scene, og det er heller ingen andre der enn dem man har leid rommet sammen med. Dermed dreier det seg i liten grad om å opptre, og i langt større grad om å dele sanggleden i å synge sammen, uavhengig av hvem som til enhver tid holder mikrofonen.

SUPERTILBUD: Nå har SYNG MER gratis drop-in på karaokerom fra søndag til og med fredag frem til kl. 19!

Book på nettsiden

Karaoke Kid: karaokerom uten aldersgrense

Karaoke Kid er et spennende konsept som gir barn og unge tilgang til karaoke i trygge rammer! Her er det ingen aldersgrense som skal hindre deg i å synge favorittsangene dine på et karaokerom. Hver dag før klokken 19.00 er det nemlig fri aldersgrense på SYNG MER, enten du vil komme med venner, foreldre, begge deler, eller ingen av delene.

SUPERTILBUD: Nå har de gratis drop-in på karaokerom fra søndag til og med fredag frem til kl. 19, så nå nytter det ikke å komme med en unnskyldning om at du har brukt opp alle lommepengene dine lenger. Om du likevel skulle ha litt lommepenger til overs, så har de rosa parykker, lesk, snækks og oppblåsbare instrumenter du kan bruke dem på. Sangglede i form av karaoke på flotte, private rom er altså ved drop-in på huset.

Men vi anbefaler å booke rom på forhånd og ved booking betaler man bare depositum for rommet, altså kun kr 150 pr. booking (så bare se bort fra prisen som kommer opp når du booker).

Book på nettsiden