Søk i Aktiv i Oslo

Nordic Padel – Økern

Nordic Padel på Økern er Norges råeste padelsenter! Under det 10 meter høye taket finner du 10 WPT baner, 1 singelbane, 6 Trackman golfsimulatorer og splitter nye fasiliteter! Her er det kvalitet i alle ledd hvor hver centimeter er tilrettelagt for en god økt og gode opplevelser.

På Nordic Padel finner du flere flotte fasiliteter som garderobeskap med kodelås, vendingmaskiner for næringsrike og gode tilskudd, en sosial lounge midt i det store lokalet, et stort møterom, eget VIP-rom og en proshop. Proshopen tilbyr noe tekstil, samt utstyr som padelracketer, sko, bager, baller og grep fra kjente merker som Head, Babolat og Robin Söderling. 

Les mer om Nordic Padel på deres hjemmeside her.

Book bane fra 06.00 – 00.00

Gjennom appen «MATCHi» kan du enkelt booke en padelbane eller en golfsimulator mellom 06.00 – 00.00. I appen mottar du en kode for å komme inn, og lyset på banen skrur seg på automatisk på booket bane 5 minutter før spillet går i gang. MATCHi-appen kan brukes av alle, du trenger ikke å være medlem eller ha et abonnement. Nordic Padel har ingen aldersgrense. Link til å laste ned MATCHi-appen finner du her:

Iphone > trykk her
Android > trykk her

Trykk her for informasjon om flere bookingmuligheter, som f.eks faste timer, faste bedriftstimer eller til planlegging av et padel-/golfevent.

Golfsimulator – Trackman Virtual Golf 4

Hvis du tror du vet hva simulatorgolf kan gjøre, tenk igjen. Nordic Padel tilbyr 6 golfsimulatorer som i 2020 ble brukt til å gjennomføre Europatouren; et kvalitetsstempel på at banene, slagene og spillet er så autentisk som det kan få blitt!

Med over 100 av de mest kjente og populære golfbanene fra hele verden, får du muligheten til å spille på din drømmebane med eksakt nøyaktighet – som om du er på den faktiske banen. Hver treningsøkt, hvert hull du spiller, alle morsomme turneringer du har med vennene dine – alt er tro mot den virkelige følelsen av spillet.

Her er alt tilrettelagt for en fantastisk golfopplevelse uten å tenke på vær, vind eller å plukke baller.

Les mer om Nordic Padels golfsimulator her.

Nordic Padel 

Nordic Padel er en gruppering som brenner sterkt for padel. De ønsker å tilby et totalkonsept hvor kundene blir ivaretatt fra de kommer inn døren til de drar etter en god økt – de vil skape gode opplevelser! Kort oppsummert; MESTRING – GLEDE – VELVÆRE – SOSIALT – KONKURRANSE.

Vil du vite mer om Nordic Padel og se en visualiseringsvideo av Norges råeste padelsenter > klikk her.

Velkommen til Nordic Padel!

Send melding til Nordic Padel – Økern

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.