Søk i Aktiv i Oslo

Power Bootcamp

Power Bootcamp tilbyr trening med egen personlig trener for diverse arrangement og anledninger. Perfekt aktivitet for venner som vil gjøre noe sammen, eller for kollegaer som vil styrke samholdet på jobben. Tilbyr også utleie av lokalene som passer for ulike selskap.

Power Bootcamp sine verdier ligger i å hjelpe flest mulig mennesker til å forbedre helsen sin, og å oppnå sine treningsmål gjennom en optimalisert og effektiv treningsform på 30 minutter.

Treningen er effektiv og kjøres med høy intensitet. Det brukes ekslusivt utstyr som boksesekker, motstandsmøller, kettlebells og taukast, kombinert med styrkeøvelser for ulike muskelgrupper.

Her har de fokus på effektiv trening, oppfølging, motivasjon og støtte i et positivt miljø som gir raske og gode resultater.

Les mer på nettsiden. 

Teambuilding

Power Bootcamp tilbyr trening for diverse arrangementer og anledninger. En bootcamp med egen personlig trener gir en knallstart på dagen.

Få gjengen i godt humør før dagen fortsetter! Her kan dere nyte endorfinene som frigjøres, og godt humør fra dine venner eller kollegaer etter en rå treningsopplevelse.

Utleie av lokale

Hos Power Bootcamp så kan du også leie lokalet før og etter selve treningen. Dette gir dere mulighet til å disponere 320 kvm. til fritt bruk.

Lokalet passer for selskaper som konfirmasjon, bursdag, dåp og lignende begivenheter.

Her kan du lese mer om tilbudet. 

Send melding til Power Bootcamp

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.