Søk i Aktiv i Oslo

Buldreverket

Buldring er klatring uten tau og sele over tjukkasmadrasser. Helt trygt! Det eneste du trenger er å leie et par klatresko, og du er i gang. Buldreverket har tilbud for barn, ungdom og voksne + at de tilbyr spennende opplegg for bedrifter.

Buldring er leken trening!

Buldring er den enkleste og reneste formen for klatring. Buldring er en helt egen idrett med både Norgescup og World Cup. Inne buldrer man i sikker høyde over tjukkasmadrasser, uten tau! Man klatrer kortere enn med tau. Det er desto mer fokus på hver bevegelse, som gjør at man forbedrer teknikken raskt. Man tar i hardere, og dermed trener man maksstyrke. Buldring har elementer av sprint og akrobatikk, er en av de mest populære, og den desidert mest sosiale måten å klatre!

Teknikkurs

Kurset gir en innføring i grunnleggende klatreteknikk. Du lærer å bevege deg i veggen uten å pumpe ut etter kort tid. Du får brukt kreftene dine mer økonomisk og blir kjent med klatrernes tenkemåte, slik at du vet bedre hvordan du kan jobbe med en rute eller et bulderproblem og gjøre klatring til din livsstil.

Les mer om kurset.

Treningsgrupper

Bli en bedre buldrer, og få nye klatrevenner samtidig! Én gang i uken. 4 ganger. 2 timer hver gang.

Her kan du lese mer.

Grupper & Events

Ta med dine folk til Klatreverket Bryn. De tilpasser et eget opplegg for dere, én eller mange ganger! De kan ta imot alle typer grupper & events – firmaevent, utdrikningslag, barnebursdag, skole, aktivitetsskole, idrettslag, institusjon osv.

Les mer om dette tilbudet.

Bedrift

Klatring er verdens beste aktivitet for bedrifter. La dine ansatte utfordre seg selv med lagarbeid, mot og fokus som sentrale aspekter. Buldreverket kan skreddersy ulike opplegg for bedrifter. I tillegg setter de opp kurs som passer spesifikt for dere.

Les mer om hva de kan få til.

Send melding til Buldreverket

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.