Søk i Aktiv i Oslo

Fighter Kickboxingklubb

Fighter Kickboxingklubb har treningstilbud innenfor samtlige grener av kickboksing i Oslo, Asker og Bærum.

Kraft – lidenskap – viljetyrke

Fighter Kickboxingklubb ble stiftet i 1995. Deres filosofi er å skape et trygt treningsmiljø samt bruke ressurser på å utvikle seriøse utøvere. De er også en klubb med stor bredde, og har egne barne- og ungdomspartier, trening for alle aldre og på alle nivåer.

Klubben har en imponerende historie, og er idag Norges største og beste kickboksingklubb. De har utøvere og trenere i verdensklasse som sammen er med på å skape utvikling i klubben og blant deres medlemmer. Fighter Kickboxingklubb er opptatt av at alle tar del i klubben, føler seg velkommen, trives på trening og har det gøy.

De er medlem av NKBF, NBF, WAKO og NIF.

Les mer på Fighter Kickboxingklubb sin nettside.

Lokalene

De har to avdelinger i Oslo, Bjølsen og Grunerløkka, og en avdeling i Asker.

Oslo, Bjølsen
Bjølsenhallen, Moldegata 7, 2.etg.

Oslo, Grünerløkka
Dælenenga idrettsplass, 1.etg.

Asker, Holmen Næringspark
Nye Vakås vei 64

Partiene

Fighter Kickboxingklubb tilbyr flere forskjellige partier. Under finner du et lite utvalg:

Barnekickboxing

Morsom, spennende og allsidig trening for barn i alderen 3 til 13 år. En unik mulighet til å utvikle en basis som legger grunnlaget for senere aktiviteter og som gir en helsemessig fordel i dagliglivet. Treningen gir kontinuerlig mestringsfølelse og økt selvtillit.

To ganger i året holder klubben beltegraderinger der barna blir testet på hva de har lært og blir belønnet med belte og diplom.

Les mer om barnekickboxing.

Nybegynner

Første møte med kickboksing. God teknisk innføring i kickboksing. Timen består av teknikk, styrke, utholdenhet og kroppsbeherskelse. En godt sammensatt time hvor man trener hele kroppen. Passer for alle uansett alder og fysisk form.
Kurset varer i et halvt år og avsluttes med gradering til gult belte.

Les mer om kurs for nybegynnere.

 Videregående

Dypere innføring i kickboksing. Timen består av teknikk, styrke, utholdenhet, fokus og kroppsbeherskelse, i tillegg kommer det mentale aspektet inn i selve treningen.

Fokus på grunnleggende kamprelatert trening hvor man jobber i par.
Kurset varer ett år, med gradering hvert halvår.

Les mer om trening for videregående.

I tillegg til disse partiene tilbyr Fighter Kickboxingklubb konkurransepartier, freestyle kickboxing, boksing, fighteryoga og sparring.

Se en oversikt over alle partiene.

Bli medlem i dag og få et kick i hverdagen!

De er Norges største kickboksing klubb med utøvere og trenere i verdensklasse som sammen ønsker å levere de beste treningsopplevelsene til deg. Det er viktig for de at du lykkes og får en følelse av mestring etter hver økt, derfor er hovedfokuset på detaljer og teknisk trening.

I tillegg til det tekniske er det fysiske og mentale en viktig del av sporten. Styrketrening tilpasset kickboxing bygger en sterk kjerne, mens det mentale aspektet i treningen omhandler fokus, tilstedeværelse, pust og bevisstgjøring.

Her finner du informasjon om hvordan du blir medlem.

 

Send melding til Fighter Kickboxingklubb

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.