Søk i Aktiv i Oslo

Fighter Kickboxingklubb

Fighter Kickboxingklubb tilbyr trening innenfor kickboksing og boksing for alle aldre og nivåer. Uansett om du ønsker å trene på ditt eget nivå eller konkurrere, vil du oppleve et inkluderende fellesskap og trening, mestring og glede på en unik måte.

Fighter Kickboxingklubb startet opp i Oslo i 1995, og er i dag en anerkjent klubb med nesten tusen medlemmer. Klubben har et bredt spekter av tilbud tilpasset alder, ferdighetsnivå og ambisjoner.

Her finnes trening for alle aldre; Allsidige trening av hele kroppen, som passer like godt for unge som gamle, fordi den tilpasses den enkeltes utgangspunkt.

Besøk nettsiden

Fighters treningstilbud

Fighter tilbyr trening og konkurranser innen kickboksing og boksing. Treningen er ikke bare effektiv, men også sosial og morsom.

PARTIER

– Barn: Leken og utviklende trening sammen med nye venner og utdannede barnetrenere.
– Ungdom: Spennende treninger som gir deg mestringsfølelsen og lysten til å lære mer.
– Voksne: Uansett erfaring og ambisjon, de har inspirerende og utfordrende treninger som passer for alle.

Les mer om partiene

PERSONLIG TRENING

Fighter Kickboxingklubb tilbyr også personlig trening for enkeltpersoner, par og små og store grupper. Du kan kontakte den enkelte personlige treneren for å avtale nærmere.

Les mer om PT-ene

KICKBOXING OG BOKSING FOR ALLE

Trening i Fighter Kickboxingklubb handler ikke bare om de inspirerende og krevende treningsøktene, men også om det sosiale fellesskapet. Uansett erfaring og ambisjoner vil klubben gi deg en følelse av mestring og motivasjon.

Hvis du etter hvert blir interessert i å konkurrere, vil klubbens erfarne trenere veilede deg slik at din første kamp blir en positiv opplevelse.

Avdelinger

Fighter Kickboxingklubb har fire avdelinger rundt om i Oslo:

– Bjølsen
– Bislett
– Stovner
– Grunerløkka (midlertidig stengt)

Les mer om avdelingene

GRATIS PRØVETIME

Alle er velkomne til å besøke Fighter Kickboxingklubb for en titt eller en prøvetime uten forpliktelser. Du kan ta kontakt med avdelingen du ønsker å trene hos for å avtale nærmere, eller bare møte opp.

Klubben er medlem av Norges Kickboxingforbund, Norges Bokseforbund, World Association of Kickboxing Organizations og Norges Idrettsforbund.

Send melding til Fighter Kickboxingklubb

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.