Søk i Aktiv i Oslo

Lambertseter Svømmeklubb

Lambertseter Svømmeklubb tilbyr svømmeopplæring på begynner- og videregående nivå for barn, ungdom og voksne. De driver i tillegg Lambertseter Bad som holder åpent for publikum i helgene.

Svømmeopplæringen kvalitetssikres ved dyktige instruktører utdannet via Norges Svømmeforbund, små grupper på 4-5 deltakere og en nivåstige som følger Norges Svømmeforbunds prinsipper for svømmeopplæring.

Åpningstider for publikum i helgene – Lambertseter Bad

I helgene holder Lambertseter bad åpent for publikum i sine hyggelige lokaler med tilhørende kafeteria og nisjeforretning for svømmeutstyr, Lambada Swimwear.
OBOS-medlemmer får 50% rabatt på kortholders billett.

Lørdager 11.00-17.00
Søndager 10.00-15.30

Bli fastbruker på Lambertseter Bad

Bli fastbruker hos oss og svøm inntil 38 timer i uken! Fastbrukere får også tilgang på styrkerom og garderober.

Les mer

Småbarnssvømming

På Rustad skole arrangeres det svømmeopplæring i helgene for småbarn i alderen 2-5 år. Her skal barna lære å bli komfortable i vann, dykke og flyte. Det tilbys søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Les mer

Barn 5-10 år

Svømmeopplæringen for barn på nybegynner til viderekommende nivå, som strekker seg fra mål som å lære å dykke, flyte, skape fremdrift, bli trygg på dypt vann, svømme crawl og rygg, og stupe.
Når kursrekken er fullført er det mulig å fortsette med svømmetrening i klubbens rekruttavdeling. Kursene arrangeres på Holmlia, Rustad, Oppsal og Bøler. Vi tilbyr søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Finn ut hvilket kurs som passer ditt barn ved hjelp av nivåvelgern >>

Ungdom 11-17 år

For ungdom har klubben svømmekurs på begynner og -videregående nivå. På begynnernivå vil målet være å bli trygg i vann, dykke, flyte, skape fremdrift og lære grovkoordinert crawl- og rygg.

På videregående nivå vil deltakerne lære finkoordinert crawl- og ryggteknikk, grovkoordinert bryst- og butterfly, samt stup og vendinger. Etter å ha fullført videregående nivå er det mulighet for å fortsette på treningsgruppe i klubben. Kursene arrangeres på Holmlia, Rustad, Bøler og Oppsal. Det tilbys søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Les mer

Voksenkurs

Hvis du vil lære å svømme eller ønsker å bli en bedre svømmer kan du melde deg på voksenkurs her. Klubben har kurs på begynner- og videregående nivå, samt mosjonsgrupper og masters. Det tilbys også kvinnesvøm.

Les mer

Tilrettelagt

Lambertseter Svømmeklubb tilbyr tilrettelagt kurs og treningsgruppe for utviklingshemmede. Disse arrangeres på Bøler, Holmlia og Rustad. Det tilbys søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Les mer

Andre aktiviteter på Lambertseter bad

Ønsker du en bursdagsfeiring utenom det vanlige?

Opplev en morsom og annerledes bursdag på Lambertseter Bad! Aktivitetslederen vil sette sammen morsomme aktiviteter som møter bursdagsbarnets forventninger. Det blir en time til bading og en time til bespisning i hyggelige lokaler.

Mer info og booking her

Intensivkurs for barn, ungdom og voksne

Lambertseter Svømmeklubb arrangerer hvert år intensivkurs i henholdsvis i høstferien og vinterferien. Tilbudet vil variere etter hvert som det blir tydelig hva som er populært. Kursene er tilpasset deltakerens nivå.

Mer informasjon her

AquaCamp 2024 – sommerleir!
Lambertseter Svømmeklubb arrangerer hvert år den populære sommeraktivitetsuken AquaCamp. I 2024 holdes AquaCamp i uke 33. Dette er en super arena for å få seg nye venner og utvikle seg i vann og på land.

Her vil barna være med på morsomme aktiviteter både i vann og på land som blant annet svømming, vannpolo, synkronsvømming, stuping, ballspill, natursti, grilling og mye mer.

Les mer og meld på barna i dag!

Privattimer
Trenger du litt ekstra tett oppfølging? Da kan privattimer være noe for deg. Her gjør avtalen ettersom det passer, hva du ønsker å lære og booker inn instruktør. Arrangeres på Lambertseter Bad. Vi anbefaler privattimer for de som er 16 år eller eldre.

Les mer om privattimer

Send melding til Lambertseter Svømmeklubb

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.