Søk i Aktiv i Oslo

Lambertseter Svømmeklubb

Lambertseter Svømmeklubb tilbyr svømmeopplæring på begynner- og videregående nivå for barn, ungdom og voksne. De driver i tillegg Lambertseter Bad som holder åpent for publikum i helgene.

Svømmeopplæringen kvalitetssikres ved godt kursede instruktører, små grupper på 4-5 personer og en kursstige som følger Norges Svømmeforbunds prinsipper for svømmeopplæring.

Åpningstider for publikum i helgene – Lambertseter Bad

I helgene holder Lambertseter bad åpent for publikum i sine hyggelige lokaler med tilhørende kafeteria og nisjeforretning for svømmeutstyr, Lambada Swimwear.
OBOS-medlemmer får 50% rabatt på kortholders billett.

Lørdager 11.00-17.00
Søndager 10.00-15.30

Bli fastbruker på Lambertseter Bad

Bli fastbruker hos oss og svøm inntil 38 timer i uken! Fastbrukere får også tilgang på styrkerom og garderober.

Les mer her >>

Småbarnssvømming

På Rustad skole arrangeres det svømmeopplæring i helgene for småbarn i alderen 2-5 år. Her skal barna lære å bli komfortable i vann, dykke og flyte. Det tilbys søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Les mer her >>

Barn 5-10 år

Svømmeopplæringen for barn på nybegynner til viderekommende nivå, som strekker seg fra mål som å lære å dykke, flyte, skape fremdrift, bli trygg på dypt vann, svømme crawl og rygg, og stupe.
Når kursrekken er fullført er det mulig å fortsette med svømmetrening i klubbens rekruttavdeling. Kursene arrangeres på Holmlia, Rustad, Oppsal og Bøler. Vi tilbyr søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Finn ut hvilket kurs som passer ditt barn ved hjelp av nivåvelgern >>

Ungdom 11-17 år

For ungdom har klubben svømmekurs på begynner og -videregående nivå. På begynnernivå vil målet være å bli trygg i vann, dykke, flyte, skape fremdrift og lære grovkoordinert crawl- og rygg.

På videregående nivå vil deltakerne lære finkoordinert crawl- og ryggteknikk, grovkoordinert bryst- og butterfly, samt stup og vendinger. Etter å ha fullført videregående nivå er det mulighet for å fortsette på treningsgruppe i klubben. Kursene arrangeres på Holmlia, Rustad, Bøler og Oppsal. Det tilbys søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Les mer her >>

Voksenkurs

Hvis du vil lære å svømme eller ønsker å bli en bedre svømmer kan du melde deg på voksenkurs her. Klubben har kurs på begynner- og videregående nivå, samt mosjonsgrupper og masters. Det tilbys også kvinnesvøm.

Les mer her >>

Tilrettelagt

Lambertseter Svømmeklubb tilbyr tilrettelagt kurs og treningsgruppe for utviklingshemmede. Disse arrangeres på Bøler, Holmlia og Rustad. Det tilbys søskenmoderasjon for søsken nr. 2, 3 etc.

Les mer her >>

Andre aktiviteter på Lambertseter bad

Badebursdag
Feire en annerledes bursdag på Lambertseter Bad! Her blir det 1 time til bading og 1 time til bespisning i deres hyggelige lokaler. Aktivitetslederen vil sette sammen morsomme aktiviteter som møter bursdagsbarnets forventninger.

Les mer og book badebursdag i dag!

Intensivkurs
I skolens ferier arrangerer Lambertseter Svømmeklubb intensivkurs med svømmeopplæring for barn mellom 5 og 11 år. Barna blir plassert i en liten gruppe som passer sitt nivå, og vil få intensiv svømmeopplæring i 30 minutter, 4 dager på rad. Svømmeklubben tilbyr søskenmoderasjon for barn nr. 2, 3 etc.

Finn nivå og meld barna på i dag >>

AquaCamp
Lambertseter Svømmeklubb arrangerer hvert år den populære sommeraktivitetsuken AquaCamp. Her skal barna være med på morsomme aktiviteter i vann og på land som svømming, vannpolo, synkronsvømming, stuping, ballspill, natursti, grilling og mye mer. I 2022 holdes AquaCamp i uke 32 og 33.

Les mer og meld på barna i dag!

Privattimer
Trenger du litt ekstra tett oppfølging? Da kan privattimer være noe for deg. Her gjør avtalen ettersom det passer, hva du ønsker å lære og booker inn instruktør. Arrangeres på Lambertseter Bad. Vi anbefaler privattimer for de som er 16 år eller eldre.

Les mer om privattimer her >>

Send melding til Lambertseter Svømmeklubb

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.