Søk i Aktiv i Oslo

Olsbø’s Seilcharter – Luksusyachter.no

Olsbø`s Seil / Charter tilbyr båter, yachter, skip og fartøy til alle maritime formål og anledninger. Skal du arrangere selskap, bryllup, kick off eller firmafest har de båt som passer for deg.

Luksusyachter.noLretter seg mest mot det eksklusive markedet. Her har de yachter, båter, skip, skyssbåter og Taxibåter til alle maritime aktiviteter og eventer, messer og lignende, fra timesturer, lunsjturer, kveldsturer, fimaeventer, brylluper, dagsturer, weekend og ukesturer, til Hotellskip og floteller.

De har også eksklusive Rivabåter plassert utenfor sitt kontor på Tjuvholmen for timesturer med VIP kunder.

Olsbø’s seilcharter tilbyr båter, yachter, skip og fartøy, og arrangerer også båtturer til alle typer sammenkoster. Alt fra småturer til lengre turer med overnatting.  Her kan du invitere til firmaturer, selskap, julbileer og for ikke å snakke om den ultimate sommerfesten!

Båter og Yachter for

  • representasjonsturer
  • opplevelsesturer
  • brylluper – VIP
  • messer/konferanser
  • transportoppdrag
  • dagsturer og kveldsturer
  • hotellskip / flotell
  • weekend- og ukes-turer

Sommerfest

Inviter til årets sommerfest ute på Oslofjorden! En perfekt anledning til å hyre en yatch med bar, oppdekking og salonger. Mulighetene er mange! Olsbø’s seilcharter har båter, yatcher og skip i alle størrelser.

Firmaarrangement

Ta med ansatte eller kunder ut på Oslofjorden for en unik opplevelse. Her får du opplevelse fra små grupper til store grupper helt opp mot 130 gjester.

M/S “Oslofjord” passer perfekt for dere som planlegger en sommerfest for 80-130 personer MS OSLOFJORD er Oslofjordens mest populære og etterspurte fjordcruise-båt.

Du har også “Riva Italia” som tar opp til 95 gjester. Her er det to salonger, bar, og det kan dekkes til langbord på opp til 50 gjester

Mange av båtene kan også brukes til overnatting.

Bryllup

Stort eller lite bryllup? Her får du tak i små, eksklusive båter og yatcher og også M/Y “Riva Italia” som tar opp til 95 gjester. Her er det to salonger, bar, og det kan dekkes tiø langbord på opp til 50 gjester.  M/S “Oslofjord” er en strøken charterbåt for selskap på 80-130 gjester.

Seilskuter for charterturer i Oslofjorden

De har flere hyggelige seilskuter for firmaturer, brylluper, jubileer og andre typer maritime eventer dere måtte arrangere.

Send melding til Olsbø’s Seilcharter – Luksusyachter.no

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.