Søk i Aktiv i Oslo

Book Båt AS

Book Båt skreddersyr turer for bedrifter, private grupper og selskap. Book flytende selskapslokaler, utsøkt mat og gjør arrangementet til en reise i Oslo’s skjærgård!

Her kan du nyte mat og drikke ombord i en seilskute!

En seilskute i Oslofjorden har vel utvilsomt byens beste utsikt!

De fleste av deres båteiere har over 15 års erfaring med charter i Oslofjorden, og leverer mat og service fra øverste hylle.

På fjordtur med Book Båt kan gjestene nyte både Oslo og skjærgården fra sjøsiden, når de kruser forbi holmer og skjær på vei til f.eks. en festmiddag i en lun vik.

De tilbyr alt fra majestetiske seilskuter til flotte selskapsbåter. Felles for alle er et høyt service-nivå, nydelig mat, og årevis med erfaring.

Sommerfest

I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finner du uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp. Dette er i charter-sammenheng perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid – før solen synker i havet. Skipperne velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning. Kanskje er det til og med varmt nok til å ta et bad?

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Representasjon

Med sine utallige øyer, holmer og skjær, er Oslofjorden en perle. Hvorfor ikke vise henne fram?

Book Båt seiler både korte- og lengre turer med bedrifter og private selskap. Passasjerene kan selvsagt bestille middag fra deres dyktige catering-partner. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. De har først og fremst indre Oslofjord som dekningsområde, men seiler også turer i andre deler av fjorden.

Her står kunden fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er dykketur, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden.

 

Send melding til Book Båt AS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.