Søk i Aktiv i Oslo

Trollcruise

Trollcruise skaper uforglemmelige opplevelser i Oslofjorden for bedrifter og privatpersoner. De har båter i alle størrelser og fasonger som passer til forskjellige anledninger.

Herlige opplevelser på Oslofjorden

Trollcruise sitt mål er å skape uforglemmelige opplevelser i Oslofjorden for bedrifter og privatpersoner. De har båter i alle størrelser og fasonger som passer til forskjellige anledninger.

Firmaarrangement og firmafest

Trollcruise gir deg uforglemmelige opplevelser i Oslofjorden og kan stelle i stand den perfekte firmafesten for dere! Om dere vil ha et annerledes firmaarrangement, sommerfest og/eller en teambuilding utenom det vanlige så får dere det her. De kan levere hele opplevelsen fra A til Å. Få servert nydelig mat, ha morsomme aktiviteter og underholing i idylliske omgivelser.

Her møter du profesjonelle aktører med tilgang på vakre båter med mange muligheter slik at dere får en båt skreddersydd til deres arrangement.

Båtene kan ta alt mellom 10 – 350 personer og det tilbys også samseiling hvor det da er plass til opp til 750 gjester.

Julebord i maritime omgivelser

Overrask dine venner, ansatte eller kollegaer med en kulinarisk opplevelse i maritime omgivelser.  Trollcruise garanterer en stemningsfull og lun atmosfære ombord på S/Y Madonna eller selveste flaggskipet S/S Lady Mack.

Om dere ønsker et annerledes julebord i år, så er de klare til å ta imot forventningsfulle gjester fra 15.november og fram til 20.desember. Trollcruise ønsker små og store selskaper velkommen ombord. Det er minimum 15 personer.

Ta et velfortjent avbrekk fra kjas og mas i førjulsstria, og nyt god tradisjonell julemat eller en utsøkt 3-retters meny.

Møter og kurs

Hva med å gjøre noe helt annerledes ut av sommerens siste møte, eller årets kurs? Ta det ute på Oslofjorden og nyt samtidig! En opplevelse alle ansatte, og eventuelt kunder vil sette stor pris på.

Sommerfest

Hvilke andre steder får du en perfekt ramme rundt årets sommerfest som ute på Oslofjorden? Her kan dere få skreddersydde aktiviteter, underholdning, – hva med en konsert ute på bølgene blå til nydelig skalldyrmat? Her er mulighetene mange!

Bryllup

Inviter til bryllup på idylliske Oslofjorden. Hva med å arrangere alt fra vielse og fest på en gammel seilbåt? Eller inviter gjester med på en seiltur etter vielsen. Mulighetene er mange! Ikke nøl med å sende en henvendelse hvis du har noen tanker og spørsmål.

Utdrikningslag

Ta utdrikningslaget i nye farevann! Oslofjorden med flott middag, aktiviteter og eventuell skreddersydd underholdning. Trollcruise hjelper til med festen på Oslofjorden som både brud og brudgom ikke glemmer.

Kapasitet

Trollcruise har stor suksess med alt fra firmafester, bryllup, sommerfester, og utdrikningslag til kurs og internasjonale arrangement. Båtene kan ta imot mellom 10 -350 personer om bord.

De kan tilby samseiling med alle båtene, og kan da tilby et arrangement til 750 gjester.

Send melding til Trollcruise

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.