Søk i Aktiv i Oslo

Fjordtokt

Fjordtokt tilbyr Oslofjordens minste og rimeligste charterskute. Fjordtokt tilbyr firma og privatpersoner i grupper på opptil 12 passasjerer en skreddersydd dag på Oslofjorden ombord i Poseidon. Båten er en nær hundre år gammel seilskute full av sjarm.

Turene starter i båtens hjemmehavn på Lysaker eller annen brygge etter avtale. Fjordtokt foreslår en fin rute for seilasen etter ønsket lengde på turen, eller imøtekommer kundens ønske om rute eller destinasjon.

Turene kan tilpasses ønsker om aktiviteter eller spesielle destinasjoner og de kan legges opp til bading midtfjords eller om man vil gå i land på en øy for å grille eller annet.

Les mer på nettsiden

Forslag til anledninger:

– Firmafest / Personalsmøte / Representasjon
– Kickoff / Sommerfest
– Utdrikningslag / Vorspiel
– Bursdag / Bryllup/ Jubileumsfeiring
– Fisketur / Bading / Øyhopping
– Vennegjeng / Familie på båttur
– Turist i egen by / Vis utenlandsbesøket Oslo fra sjøen
– Sight-seeing / Persontransport av grupper
– Foto- / Film- / Reklamelocation

Omtale

«Vi leide båten med Eivind som kaptein til min søster sitt utdrikkningslag. Vi kledde oss ut som sjørøvere og dro på sjørøvertokt fra Oslo til Langøya. Fantastisk fin båt og hyggelig kaptein. Var så fornøyd at vi booket igjen for sommerfest med jobben min. Anbefales!»

«Fjordtokt har vært en fantastisk opplevelse! Vi var en guttegjeng på bachelor party, som koste oss vannvittig mye på båttur. Det er en kjempefin opplevelse alle burde ha gleden av å oppleve. Vår kaptein Eivind var fantastisk og kjempe snill, og gjorde vårt bachelor party perfekt. Utrolig koselig båt. Vi alle sammen anbefaler Fjordtokt og alle har lyst på en tur til. Må oppleves!»

Les flere omtaler her

Send melding til Fjordtokt

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.