Søk i Aktiv i Oslo

Kanoutleie Oslo – Her tilbyr de utleie

Ikke alle har hverken kano eller kajakk, men da går det an å leie. Til høyre finner du steder med kanoutleie sortert etter fylke. Du finner også noen tips og råd om kanoferie.

Tips om kano og kajakkferie

Kanoferie er super ferie. I en kano kan du ha med deg mye baggasje og du slipper, i hvert fall ofte, å bære noe særlig. Kanoen blir bare mer stødig når den er lastet med baggasje og den er som skapt for familieferie i Norge.

Du kan padle på vann, i elver og på kanaler. Norsk natur er vakker over hele landet og i en kano på vannet befinner du deg hele tiden der hvor naturen er vakrest, der hvor landskapet er åpent og lyst og med fri utsikt. Fine teltplasser ligger ved bredden og venter og bad og fiske er alltid innen rekkevidde. Er du glad i å være ute i villmarken, i å finne roen i naturen og i å utforske skogen? Da anbefaler Aktiv I Oslo en kanotur.

Beste kanosteder i Norge

Vi kan på det varmeste anbefale kanoturer på Telemarkskanalen, i Haldenvassdraget, og ikke minst på Femunden. Mulighetene for padling i Norge er uendelige og har du ikke kano, kan du selvfølgelig leie. Vestlandsfjordene og fantastiske å padle i med havkajakk og telt… Vi håper du blir inspirert. Vi kommer tilbake med mer informasjon om fine steder å padle. Er det noen der ut som har opplevelser, rutebeskrivelser og bilder å dele med oss, så tar vi gjerne imot: post@aktivioslo.no

Vi håper du finner en fin plass, og det tilbudet du vil for kanoutleie Oslo. Da er du sikret en herlig dag ute på vannet.

Se også andre aktiviteter du kan ta med familien på.