Søk i Aktiv i Oslo

Kajakkutleie Oslo – Lei kano der du skal padle

Er du på utkikk etter kajakkutleie Oslo? Det er ikke alle som har kano eller kajakk, men da går det an å leie. Her finner du flere plasser som tilbyr kajakkutleie Oslo. Du finner også noen tips og råd om kajakkferie.

Det å være ute i naturen i en kajakk er en fantastisk måte å oppleve naturen på! Du ser den fra en annen vinkel, og får god trening samtidig. For mange er kajakkpadling terapi i seg selv. Der får man en pause fra hverdagen og kan fokusere på seg selv, kajakken og årene.

Padling i Oslo og Akershus

Du kan ha mange fine kano- og kajakkturer i Osloområdet. Særlig i Nordmarka og Østmarka er det fine padlevann. Det går an å padle gjennom hele Nordmarka fra Mylla i Nord til Hammern i syd. Denne turen som kalles Nordmarka Classic og er en av Norges fineste kanoturer.

Hva med å teste ut havpadling med kajakk?

I Oslo kan ungdom låne kanoer gratis hos Riverside-prosjektet ved Akerselva.

Padle på elver i Oslo og Akershus

Mulighetene for kajakkuteie Oslo er mange. Oslo og Akershus har flere elver som er fine å padle både kajakk og kano på. I Oslo er særlig  Sørkedalselva fin. “Egentlig” heter den Overfloden, dere husker den elva Gaus, Roms og Brummund Dahl padlet ned? Der kan mye skje. Akershus byr på selveste Glomma og Leire og mange flere. Akerselva kan også padles i det nederste stykke og du kan padle gjennom tunnelen og ut i fjorden ved Paulsenkaia. Lysakerelva er populær blandt elvepadlere som bruker kajakk, men den er ikke noe for uøvde, så før du gir deg i kast med den bør du melde deg inn i en padleklubb.

Gjennom denne oversikten håper du finner en plass for kajakkutleie Oslo – og får en herlig dag i naturen.