Søk i Aktiv i Oslo

Christian Radich

Christian Radich er en av de best bevarte seilskutene i verden. Skuta ble bygget i 1937 og er fremdeles i aktiv drift. Hun er en fantastisk arena for relasjonsbygging uansett hva slags arrangement du ønsker å ha om bord.

Teambuilding og skoleturer

De arrangerer teambuildingsturer både for firmaer og skoler hvor man tar del i arbeidet om bord. Når man jobber mot felles mål og spiser og sover sammen, bygges det gode relasjoner!

På tokt som de kaller det, kan de ha med inntil 70 deltakere. Dere deles inn i vaktlag og er med på å seile skuta dag og natt. All opplæring gis av mannskapet underveis.

Tenk deg en teamsamling over et par dager i sporty omgivelser, der de ansatte erfarer tettere samarbeid enn noen gang før.

Fjordturer

De arrangerer også korte dags- eller kveldsturer samt arrangement ved kai. En tur på fjorden i mai eller juni med storslåtte Christian Radich er en helt unik opplevelse. Her legges alt til rette for at arrangementet eller turen blir en samling dere sent vil glemme.

Kapasitet ved fjordturer er 240 gjester.

Se alle fjordturer.

Arrangement ved kai

Skuta egner seg ypperlig til uformelle møter, og på stordekket kan man samle mange. Byssa er kjent for god kvalitet, og du vil kunne velge blant flere spennende retter. Skuta har også alle rettigheter.

Det finnes ikke bord og stoler på dekk, så skuta er derfor en perfekt arena for mingling.

Bryllup

Her har de arrangert forskjellige typer bryllup om bord, fra seiltur i tre dager til formiddagsbryllup på fjorden.

Ønsker du en helt spesiell ramme rundt bryllupet ditt, bør du sjekke ut Christian Radich!

Les mer om bryllupsmulighetene.

Christian Radich – en opplevelse utenom det vanlige.

Leie skipet – Christian Radich.

Send melding til Christian Radich

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.