Søk i Aktiv i Oslo

Villmarkstur og villmarksarrangement

Organiserte turer, reiser og arrangementer

Villmarkstur

På denne siden finner dere en oversikt over tilbydere av organiserte villmarksturer og andre events, kickoff også videre, av kortere og lengre varighet for bedrifter og andre grupper.

Hvor skal det skje?

Her har vi samlet informasjon, tilbydere av turer, arrangementer og aktiviteter både for dere som skal ha et arrangement av kortere varighet i Oslo og Akershusområdet og for dere som vil reise lengre bort.

Mange spennende tilbud

I de siste 10-15 årene har det stadig dukket opp nye tilbydere når det gjelder å arrangere aktiviteter, firmafester og villmarksturer for grupper.

Båtturer

Turer med båt og gode måltider er en en sikker vinner og alltid hyggelig.
Båtcharter har vi på egen side.

Sportsevents og idrettsdager

En del arrangementer går også over i det som gjerne kalles for “events”. Sports- og idrettsarrangementer er også populært. Du kan være med på en sportsevent på mange måter, enten det er som tilskuerer med VIP-plass travbanen eller under en viktig fotballlandskamp på Ullevål Stadion eller det skal arrangeres bedriftidrett og konkurranser.

Se også vår side om sportsreiser i inn- og utland

Kulturarrangementer

Ulike arrangementer med kulturelle innslag er også populært, enten det er teater, konserter eller andre ting. Se oversikt over teatre i Oslo og Akershus og over scener og konsertarenaer.

I det siste har det blitt populært å være deltager selv også. For eksempel kan en gruppe sette opp et teaterstykke eller hele bedriften kan få et dansekurs: salsa og magedans er populært, nå han du også prøve hula

Se våre oversikter over artister og artistformidling, forestillinger og bedriftskurs – underholding

Tilbudene du finner på denne siden er således svært mangfoldige. De har bare det til felles at de egner seg for grupper og at arrangørene har satset på å tilrettelegge opplegg som har en lav inngangsterskel

Klappet og klart fra en profesjonell arrangør

Vi har tatt med arrangører som i hovedsak er profesjonelle firmaer og har spesialisert seg på slike opplegg. Disse firmaene kan ofte skreddersy et arrangement for dere, med alt dere trenger. Skulle du ønske å gjøre litt mer selv. kan du følge linkene på Aktiv I Oslos sider og la deg inspirere til å lage en alle tiders firmafest eller en alletiders firmatur.

Andre sider på Aktiv I Oslo med nyttig informasjon for deg som skal lage et arrangement for en gruppe::

Regner det? Hva med innendørs fornøyelser?
Se også egen side om villmarksleir og låveball og vår side om bursdag og feiringer

Sightseeing, utflukter og severdigheter

Har dere besøk fra utlandet eller andre som kunne ha glede av å oppleve Oslo og Akershus – se vår oversikt over sightseeingbyråer og siden om severdigheter i Oslo eller siden om utfluktsmål.