Søk i Aktiv i Oslo

Langedrag Naturpark

Mellom Hallingdal og Numedal ligger Langedrag Naturpark. Her kan du på nært hold studere ville dyr som blant annet som ulver, gauper, fjellrev og villsvin.

Langedrag Naturpark

Langedrag Naturpark ligger 1000 meter over havet i naturskjønne omgivelser mellom Hallingdal og Numedal.

Villdyr og tamdyr

På tunet kan besøkende få oppleve nærkontakt og kos med Langedrags mange husdyr. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr. Langedrag Naturpark har omtrent 300 dyr fordelt på 20 arter.

Her kan du lese om dyrene på Langedrag.

Hele familien på Langedrag

Langedrag ønsker familier velkommen hele året, enten det er dagsbesøk, helgeopphold eller lengre ferieopphold. Det arrangeres både gårdsferie og familieleir med aktiviteter for familien. På vinteren og i påsken kan Langedrag friste med flott langrennsterreng.

Her kan du lese mer om tilbudene på Langedrag.

Leirskole

Langedrag arrangerer leirskole hele året og har kapasitet på 80 elever. Her er elevene aktivt med på driften av gården, og det er bl.a. mye bruk av hest. Barna er med på å bearbeide råstoffer som melk, ull og tre til ferdige produkter som ost, flatbrød/lefser, karding/toving og mer.

Her kan du lese mer om leirskolen på Langedrag.

Rideleir

På Langedrag er det gode muligheter til ridning både i skogs- og fjellterreng, i tillegg til egen ridebane. Her er det drevet rideleir siden 1981. Langedrag legger vekt på kunnskap, ferdighetstrening og håndtering av hest basert på forståelse av dyrets natur. Ridegrupper deles inn etter ferdighetsnivå.

Her finner du mer informasjon på Langedrag Naturpark sine sider.

Hundekjøring

Bli med på en fantastisk naturopplevelse med hund! Langedrag har to ulike turtyper med hundekjøring som du kan velge mellom til forskjellige priser. Uansett får du huskytur gjennom frossent myrlandskap, og muligheten til å sitte i slede eller kjøre selv.

Les mer om turene her.

Send melding til Langedrag Naturpark

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.