Søk i Aktiv i Oslo

Juvasshytta

Juvasshytta tilbyr skreddersydde opplegg for grupper, vennegjenger, bedrifter, skoleklasser, familier eller lag/foreninger. De har også eget konferanserom.

Juvasshytta – Toppen av Norge

Juvasshytta er en moderne turisthytte, rom med dusj og dusj/wc. Det er bygget nytt losjibygg som blir tatt i bruk sommeren 2011. Dette har enkle rom med felles dusj/wc i korridor.

Juvasshytta er det beste og nærmeste utgangspunktet for bestigning av Nord-Europas høyeste fjell, Galdhøpiggen. Herfra går det hver dag sommerstid guidede turer over Styggebreen og opp på Galdhøpiggen.

Gruppetilbud

Juvasshytta tilbyr skreddersydde opplegg for grupper, vennegjenger, bedrifter, skoleklasser, familier eller lag/foreninger.

Det sosiale blir kombinert med aktiviteter og kulturopplevelser. Dette inkluderer overnatting, mat og aktiviteter, og Juvasshytta kan også være behjelpelig med transport ved behov.

Teambuilding, konferanse eller kickoff
Juvasshytta vil våren 2011 bygge et konferanserom. Med dette kan vi legge til rette for bedrifter og kursholdere som vil kombinere topptur/fjelltur med fagkurs/foredrag. Nå toppen av Norge sammen!

Faglig opplegg for skoleklasser
Klasseturer med føring til toppen av Galdhøpiggen. Klimapark 2469 ligger på Juvflya ved Juvasshytta. I tillegg til topptur kan en kombinere kunnskapsformidling om klima, geologi ,metrologi, historie og glasiologi. Det er gjort store funn av fangstanlegg i området, og fremdeles beiter reinen rundt husveggene på Juvasshytta.

Spesialtur på Galdhøpiggen
En eneste gang i året, rundt Sankthans, er det mulig for opptil 12 personer å få servert 3-retters middag og overnatte på toppen av Galdhøpiggen! Frokost på Juvasshytta etter nedturen.

Les mer om opplegg for grupper og bedrifter hos Juvasshytta >>

Fjellopplevelser i Jotunheimen

Juvasshytta tar deg med på eventyrlige breturer, spennende toppturer, vandring langs en fjellbekk, eller det du måtte ønske å oppleve i vår vakre og ville fjellverden.

Fjellvandrere og tilreisende har besøkt Juvasshytta siden 1880-årene, så her har de svært god kjennskap til de mulighetene Norges villeste og vakreste nasjonalpark har å by på. Juvasshytta tilbyr full pakke med overnatting, måltid, guiding og leie av utstyr. Tilrettelegging og informasjon for gjennomføring av aktiviteter på egenhånd.

Praktisk informasjon

Juvasshytta er åpen 17. mai-helgen og fra 1. juni til første uken i oktober.

 

Galdhøpiggen Sommerskisenter

Galdhøpiggen Sommerskisenter ligger ved foten av Nord-Europas høyeste fjell 1850 m.o.h. ,og tilbyr et topp moderne skianlegg med alle fasiliteter og kafeteria med 210 sitteplasser. Utleie av moderne skiutstyr.

Snøproduksjon

Sesongen 2007 investerte Galdhøpiggen Sommerskisenter i automatisk snøproduksjonsanlegg. Sommerskisenteret bruker vinteren til å legge snø slik at det sikres gode forhold gjennom hele sommeren.

Praktisk informasjon

Galdhøpiggen Sommerskisenter ligger ved Juvbreen, 5 km. fra Norges høyeste fjell Galdhøpiggen. Åpent fra første helgen i mai og ut oktober.

Høydeforskjellen i bakken er 350 meter og traseen er 1400 meter lang.

 

 

Send melding til Juvasshytta

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.