Søk i Aktiv i Oslo

Elveli Gård

Elveli er et perfekt sted for et arrangement utenom det vanlige, enten det er en event for en bedrift, et bursdagsselskap eller et utdrikningslag.

Elveli Gård

Kun 30 minutter fra Oslo sentrum, i vakre og idylliske Sørkedalen venter opplevelsene i kø på deg. Det er mye å velge mellom på Elveli Gård. På Elveli Gård er det bygget et opplevelsesenter som er ganske unikt. Her finner du tømmerkoier, sametelt (lavvoer), gammer og villmarksleirer. Lokalitetene er egnet både for små og store grupper og den totale kapasiteten begrenses neste bare av fantasien. Hit kan du ha med deg din egen mat, for eksempel pølser du kan grille over et bål, eller du kan få servert de lekreste retter, alt fra helstekte okser til snitter.

Stallen

I stallen er det både private hester og rideskolehester, og hester du kan leie for å dra på rideturer. Rideturene går i vakkert terreng i Nordmarka og Sørkedalen. Mindre erfarne ryttere kan f med seg ledsager, mens erfarne ryttere kan leie en hest og dra på en hyggelig tur på egen hånd. Hestene kan også brukes til kanefart og kjøring med hest og vogn.

Les mer om stallen på Elveli Hestesportsenter >>

Kanefart / Tur med hest og vogn

En populær opplevelse ved Elveli Hestesportsenter. I sleden holder vi varmen med skinnfell og ulltepper, mens vi farer inn i de dype skoger med flammende fakler. Kanefarten blir avsluttet med gløgg.

Kanefart, gløgg og bål fra kroner 300,- / pers.
Halv pris for barn! Små og store grupper. Alle typer arrangement. Fra bålpølser til fem-retters middag! Bestill nå på tlf 971 971 29.

Ridning på tur m/guide

Dette er populært og terrenget er flott. Blant andre spennende aktiviteter med hest kan nevnes; ridning på bane med instruktør og ikke minst snørekjøring på miniski bak hesten. Garantert en ny opplevelse for de fleste.

Ny flerbrukshall / ridehall på 2100 kvm har plass store arrangmenter av alle typer.

Ny akebakke fra Tryvann og ned til gården. Her kan man ake fra toppen av Tryvannskleiva og helt ned til Elveli Hestesportsenter. Jaktsti / skytesti med mange forskjellige skyteaktiviteter. Haglegevær, rifle og luftpistol. Det blir arrangert en rundløype med skyting. Skikkelig moro.

Utleielokaler på Elveli

Elveli Gård tilbyr både ranch, tømmerhytte, gamme, låve, telt og elveleir til arrangementer og overnatting. Kapasiteten er på opptil 200 personer.

Elveli Hestesportsenter har nå alle rettigheter.

Nordmarka Opplevelser på Elveli Gård

Elveli Hestesportsenter i samarbeid med Nordmarka Opplevelser AS, tilrettelegger arrangementer for firmaer, utdrikningslag og privatpersoner etter egne ønsker. Ved spesielle ønsker om andre aktiviteter, kan de imøtekomme de fleste krav. De tilbyr alt fra enkeltstående aktiviteter til temainnhold.

Paintball

Folket på Elveli sier “Alle Paintball entusiaster kan bare slutte å lete etter de beste banene og terrengene. Hos Elveli er det både skog, by og øvningsbane.”

Les mer om paintball på Elveli hos Mr. Paintball. 

Crosscart

Snart kommer enda en ny bane med bru med splitter nye Gemini carter til din fornøyelse. Nå skilter Elveli med flotte baner og ellevill moro.

Les mer om crosscart på Elveli hos Mr. Paintball. 

Leirdueskyting og skyting med rifle

På Elveli finnes en flott bane for leirdueskyting, det er også skytebane for rifle.

Det gis tilbud om instruksjon.

Andre aktiviteter for de tøffe er en egen jaktsti, og om vinteren arrangeres skiskyting.

Høydebane

Ta selskapet ditt 10 meter til værs til en utfordring mellom grantoppene!

Høydebanen er utformet av spesialister som har reist rundt hele verden og laget baner. For første gang kan du oppleve en ekte høydebane i Nordmarka! Fem spennende utfordringer som passer perfekt for alle som ønsker seg et adrenalinkick!

Høydebanen kan også brukes i kombinasjon med andre utfordringer som for eksempel rapeleringsbanen, slik at du får en komplett hinderløype. En hinderløype kan også kombineres med skyting!

På Elveli Gård kan du også prøve:

Å balansere på Line over elv m/instruktør.
Gå en natursti med 15 poster
Prøve den morsomme akebakken
Prøve deg på sparkstøtting og kaste litte av hver, som økser, hestesko og melkespann eller skyte med pil og bue.

Les mer om Nordmarka Opplevelser >>

Arrangementer

I samarbeid med Mr. Paintball tilbyr Nordmarka Opplevelser arrangementer til små og store grupper og til de fleste anledninger.

På Elveli Gård kan du ha arrangementet ditt på en ranch, i en tømmerhytte, i en gamme, på låven, i telt eller i en elveleir.

Aktiviteter for enhver smak

Paintball, kanefart, ridning, aking, karaoke, pistolskyting, leirdueskyting, rifleskyting, crosscart, ATV (firehjuls motorsykkel), line over elv, høydebane og mye mer.

Alle anledninger

Nordmarka Opplevelser og Mr. Paintball kan arrangere alle typer firmafester, kick-off, produktlanseringer, bryllup, utdrikningslag, temafester og supre bursdager for både barn og voksne.

For mer info, se Mr. Paintball sine sider. 

Send melding til Elveli Gård

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.