Søk i Aktiv i Oslo

Skimore Oslo

Bare 25 minutter unna Oslo sentrum finner du Skimore Oslo på Tryvann. Her kan du enkelt ta med familien ut i frisk luft. Det finnes også mye spennende både for bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger og skoler!

Skitrekket

Skimore Oslo er hovedstadens store skianlegg og et vintereldorado for både store og små. Alpinanlegget har 18 nedfarter med flombeslysning og en fallhøyde på 381 meter, 11 heiser, flotte spisesteder og i overkant av 300 000 besøk per vintersesong.

Ski- og snowboardanlegget har noe for alle: enkle løyper i nybegynnerområdet, egen slopestylelinje og brede løyper som passer perfekt for familier og carving.

Teambuilding, bedriftstrening, kick off

Skimore Oslo er det perfekte stedet for både teambuilding, kick-off og bedriftstrening. Arranger en dag i løypene og inviter til afterski i en av de stemningsfulle og innbydende lavvoene på området! Aktive dager og nye opplevelser styrker felleskapsfølelsen i både private grupper og i bedrifter. Instruktør, som skreddersyr et opplegg for dere, kan leies til grupper hvis ønskelig.

Holmgang – teambuilding med kropp og sinn

Skimore Oslo arrangerer «holmgang» som er en utfordrende og morsom aktivitet. I et eget område i skogen skreddersyr de aktiviteter til grupper på 10-100 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelser arrangeres det mini games som passer for enhver smak og ferdighetsnivå. Her kan man teste alt fra balansetester og puslespill, til tandemski og pil & bue.

Sikkerhet i fokus
Instruktørene tar ansvar for utstyr, sikkerhet og opplæring. I tillegg har de fokus på inkluderende aktiviteter og å sikre den gode opplevelsen.

Les mer.

Mat i magen
Etter endt aktivitetsdag anbefales det å dele de gode historiene rundt bålet i lavvoen. De tilbyr et bredt utvalg av smaksrike retter.

Lavvoene – En smak av villmark

Skimore Oslo tilbyr lavvoopplevelser for både små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik.

Inviter til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen. I lavvoene kan de tilpasse opplevelsen til ditt behov – enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 9-retters middag, eller du ønsker reinskinn og kaffe på grua. Her har de satt sammen en meny med et bredt utvalg fra deres kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Lavvoene passer på grupper fra 20-140 personer.  Trengs det musikkanlegg, trubadur eller en gitar har de selvsagt dette på lager!

Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement, idrettslag eller bursdager.

Vennegjenger

Gjør noe annerledes og gøy ute i det fri på vinterstid! Her kan du invitere til en dag i bakken, og dagen kan avsluttes med afterski i en stemningsfull lavvo etterpå, eller dere kan delta i morsom femkamp med mange spennende aktiviteter. Ta kontakt, så skreddersyr Skimore Oslo et opplegg for dere!

Skikurs

Skimore Oslo tilbyr kurs og privattimer for alle aldre på deres egen skiskole. De har også en av landets beste utleie, skishop og verksted. Her kan du leie alt du trenger for å gjøre skidagen komplett. Alt kan bestilles på forhånd så du unngår unødvendig venting i anlegget.

Les mer her.

Skimore Oslo Skiskole

Barneskiskolen tilbyr kurs for barn i alle aldre. De har faste kveldskurs i alpint og snowboard for barn i alderen 3-10 år. Her finner du både 5- og 10-ukers kurs. De tilbyr også eget opplegg for gruppetimer dersom dere er en vennegruppe fra skolen/barnehagen, eller en gjeng gode venner som vil gå på skiskole sammen.

Les mer her.

Skolebesøk

Dere trenger ikke ta med klassen og skolen langt for å ha det gøy! Planlegg skidagen midt i byen. Det skreddersys opplegg og priser til skolebesøk. Nasjonale prøveprosjekter og internasjonal forskning viser at daglig fysisk aktivitet gir økt konsentrasjon og bedre læring. Derfor er et skolebesøk opp i løypene på Tryvann en god investering!

Skoletilbud gjelder mandag til fredag 10:00 – 17:00, utenom ferier.

For elever som ikke ønsker å være med i skibakken, er det populært å ake i korketrekkeren ikke langt unna (dersom det finnes snø).
Tryvann er dessuten et godt utgangspunkt for langrennsturer i Oslomarka.

 

Send melding til Skimore Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.