Søk i Aktiv i Oslo

Fangene på Fortet

Er du ute etter spenning og masse action bør dere besøke Fangene på Fortet! Her har de opplegg og aktiviteter som passer perfekt til utdrikningslag, bursdager eller som teambuidling for deg og gode kollegaer.

ET AKTIVITETSSENTER FOR ALLE FRA 8 ÅR OG OPPOVER

Med sine 45 celler fyllt med aktiviteter og utfordrende oppgaver er Fangene på Fortet et spennende sted å feire et event. Her samarbeider man for å vinne, og det er behov for alle slags egenskaper og talenter, både fysisk, kunnskapsmessig og psykologisk.

De fleste har fått et godt innblikk i selve spillet og hvordan det fungerer, ettersom det har gått på TV i både Norge og Sverige i flere år. Fangene på Fortet gir alle mulighet til å teste ut lignende aktiviteter i nye, flotte lokaler i Nydalen i Oslo.

Teambuilding / Firmafest

Planlegger du noe sosialt eller firmafest for jobben? Fangene på Fortet har mange elementer fra TV-programmet Fangene på Fortet. Flere har sett TV-programmet og underveis tenkt at «Dette vil jeg prøve!». Nå har alle sjansen til å jobbe i lag med å løse oppgavene i cellene. Vi har 45 ulike celler i Nydalen, som er det første stedet av sitt slag i Norge.

Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – både fysisk, kunnskap og psykologisk. Slik er det alltid noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder.

Her på Fangene på Fortet deles bedriften opp i lag med 3 – 5 personer på hvert lag. Lagene er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Her blir det konkurranse mellom lagene. Hvor mange rom klarer dere? Klarer noen av lagene å oppnå VIP-status?

Her kan du lese mer om dette tilbudet.

Utdrikningslag

Utdrikningslag bør inneholde noen av følgende elementer; overraskelse, utfordring, noe for den kommende brud/brudgom og noe for gjestene i utdrikkingslaget. Utfordringene på Fangene på Fortet oppfyller alle elementene.

For utdrikningslag er tilbudet ustyrtelig morsomt – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene.

Les mer om hva du kan oppleve med utdrikningslaget.

Kul barnebursdag

Fangene på Fortet har 45 rom med ulik vanskelighetsgrad. Flere av disse rommene er tilpasset for barn. Rommene er mer eller mindre selvforklarende, slik som fotball, basket, balanse, finne gjemte ting – og annet som barn lett forstår.

Konseptet på Fangene på Fortet er som skapt for nysgjerrige barn, og passer godt for både gutter og jenter! Bursdagsgruppen deles opp i mindre lag med 3-5 deltagere på hvert lag.

Hvis barna er 8 – 9 år, kan det være greit å ha med en voksen som hjelper til underveis. Barnebursdag hos oss passer for barn fra 8 år og oppover.

Bursdagsbarnet vil motta en gave fra Fangene på Fortet.

Les mer om tilbudet rundt barnebursdag.

Møtelokaler

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? På Fangene på Fortet er det mulig å leie konferanserom eller møterom.

Fangene på Fortet har flere moderne møterom som passer fra 5 ansatte til 120. Alle våre møterom har svært god ventilasjon og moderne teknisk utstyr: prosjektor, lerret og wifi.

Se mer av rommene. 

Send melding til Fangene på Fortet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.