Søk i Aktiv i Oslo

Tårnet Kulturarena

Hos Tårnet Kulturarena vil du finne lokaler som skaper en fantastisk ramme rundt ditt arrangement. De kan blant annet tilby panoramautsikt over Oslo - hele 70 meter over bakkeplan! Tilbyr også flotte utendørs lokaler, og en helt unik takterrasse som kan ta inntil 1200 personer.

Tårnet Kulturarena tilbyr allsidige og unike selskapslokaler som legger til rette for tradisjonelle og utradisjonelle kulturaktiviteter.

Perfekt for årets sommerfest!

Skal din bedrift arrangere tidenes sommerfest i år? Tårnet Kulturarena kan fikse unike lokaler midt i sentrum med god mat og drikke, nydelig atmosfære og høy stemning!

De kan tilby ulike konsepter for festen, og skreddersyr gjerne arrangementet fra A til Å. De kan også bistå med ulike underholdningspakker – her kan du få alt fra DJs til live-artister og danseshow! Målet er at din sommerfest skal bli en fantastisk og minnerik opplevelse.

Tårnet har flere ulike lokaler som passer for bedrifter med 50-500 ansatte. Her kan dere få eksklusiv dining med panoramautsikt over Oslo i alle retninger, eller festivalstemning på Tårnterrassen.

Les mer om lokalene og alle mulighetene.

Bar & Dining

Bar & Dining ligger i 1. og 2. etasje. Lokalene har et røft og industrielt preg hvor Tårnets historie er godt bevart.

Hit kan du invitere til bedriftsmiddag, julebord, lønningspils eller ha mindre private selskap. Baren finner du i 1. etasje med høye barbord – et perfekt område til mingling og dansing.

2. etasje har scenemuligheter og plass til runde bord for middag eller konferanse. Lokalene er innredet med moderne teknisk anlegg for lys og lyd, noe som sørger for at du får lokaler som skapt for mingling, mat og dansing. Det er plass til 250 pers.

Se mer. 

Sky Lounge

Sky Lounge (10. etg.) er et industrielt og urbant lokale med magisk stemning.

70 meter over bakken får du den røffe stilen til Tårnet Kulturarena, med lokaler som kan innredes til de fleste arrangement. Sky Lounge-etasjen har lyse flater og en tøff industriell stil.

Sammen med 11. etasje (Panorama) får du et mer levende arrangement der gjestene kan bevege seg fritt. Du vil også dra nytte av muligheten å ha velkomst i 10. etasje, og at gjestene får en virkelig aha-opplevelse når de går opp i 11. etasje.

Panorama

Oslos råeste selskapslokale med magisk lyssetting og en fantastisk utsikt! Her er alt lagt til rette for en kveld gjestene sent vil glemme.

Panorama har et toppmoderne lydanlegg med en permanent bar og det meste av teknisk utstyr.

Passer perfekt til formelle / uformelle middager, bryllup, seminarer, bedriftsarrangement og andre festligheter. Leies også ut lokalet til intimkonserter – lyssetting og utsikten over Oslo gir gode rammer for noe helt unikt.

Se bilder fra Panorama. 

Tårnterrassen

Tårnterrassen er en unik lokasjon som setter den riktige stemningen til ditt arrangement. Med Europas største pergola (automatisk lukke- / åpnefunksjon) og oppvarming, brukes dette lokalet hele året rundt.

Her finner du en bar på hele 12 meter og en mezzanin som gjør at lokalet passer utmerket til sommerfest, julebord eller kick-off.

Send melding til Tårnet Kulturarena

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.