Søk i Aktiv i Oslo

Gjestestuene Selskapslokaler

Inviter til arrangementer og selskaper i historiske og idylliske omgivelser på Bygdøy. På Gjestestuene og Sæterhytten arrangeres selskaper og møter for alt mellom 15 og 120 gjester.

Inviter til selskap og fest i romantiske omgivelser på Bygdøy!

To ulike steder som passer perfekt til å feire små og store begivenheter;

  • Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
  • Sæterhytten på Bygdø Kongsgård

De store arrangementene passer best på Gjestestuene, kapasitet opp til 120 gjester. Skal du arrangere fest i mindre og mer intimt format, passer Sæterhytten perfekt for selskaper med mellom 20 – 40 gjester.

Gjestestuene ligger vakkert til på Norsk Folkemuseum i Oslo, med en ekte stavkirke fra 1200-tallet som nærmeste nabo. Sæterhytten ligger på en høyde ved Frognerkilen og har utsikt helt over til Ekeberg.

Selskapslokalene passer perfekt til bryllup og konfirmasjon, møter og kick-off, sommerfester og julebord.

På Gjestestuene er det åpent hele året med unntak av juli måned og du kan leie hele huset eller bare enkelte rom. På Sæterhytten holdes det kun åpent om sommeren, fra slutten av april til begynnelsen av november.

Les mer på deres hjemmeside her >>

Lokaler til sommerfest

Gjestestuene og Sæterhytten er perfekte lokaler til sommerfest. Små og store bedrifter feirer årets lyse dager i grønne omgivelser. Med vakre uteområder og store vinduer, samt flott uteplass til mingling blir sommerfesten uforglemmelig. Det er spesielt populært å servere en god grillmeny til sommeravslutningen. Ofte står kokkene da og griller ferdig kveldens festmåltid  mens gjestene nyter noe kaldt og boblende i glasset ute på gårdsplassen før maten.

Les mer om her >>

 

Bryllupslokaler

Både Gjestestuene og Sæterhytten er populære til bryllup fra tidlig vår til sen høst. Du finner ikke mer romantiske omgivelser i hele Oslo! Med et topptrent kokke- og serveringsteam fra TG Selskapsmat med på laget, får du nettopp det bryllupet du drømmer om. Det tilbys en fullpakkeløsning med alt av vask og rigg, borddekking og servering av mat og drikke i bryllupslokalene.

TG Selskapsmat leverer kulinariske opplevelser og et stort utvalg bryllupsmenyer som gjør at du kan sette sammen en løsning som passer for nettopp deres bryllup.

De fantastiske uteområdene både på Gjestestuene og Sæterhytten er noe av det folk liker best sommerstid – ingenting er bedre enn en hyggelig velkomst ute hvis det er fint vær.

De har utemøbler, flaggstang og paviljong begge steder. Vil du feire vinterbryllup er det koselig med fyr i de store peisene på Gjestestuene.

For mer informasjon, ta direkte kontakt via kontaktskjemaet på denne siden eller via deres hjemmeside her >>

Møtelokaler

Gjestestuene tilbyr annerledes møtelokaler i Oslo til kurs, møter og konferanser. Om sommeren benyttes uteområdene flittig, både til møtepauser og som hyggelig minglested med forretningsforbindelser og kollegaer. Vinterstid kan det tennes i de åpne peisene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen. Omgivelsene innbyr til dialog, reflekterte samtaler og strategisk tenkning, heller enn møtedager i full fart med for stor agenda.

Til grupper på mellom 20 – 45 deltagere tilbys det leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper opp til 130 personer kan hele huset med plenumsal i andre etasje leies. Godt møteteknisk utstyr er inkludert i leieprisen.

Konferansemiddag

På Gjestestuene arrangerer de ofte konferansemiddager.

Etter en lang møtedag i en av byens konferansesentre, vil en middag her oppleves som et hyggelig avbrekk i vakre omgivelser.  Gjestestuenes beliggenhet på Bygdøy gjør dem til et supert alternativ der gruppen ikke trenger reise ut av byen for å oppleve landlig beliggenhet i historiske omgivelser.

Det er plass til ca 120 – 130 gjester i Festsalen. I tillegg er det flere hyggelige stuer og mingle i vinterstid. Sommerstid benyttes den trivelige gårdsplassen mye til servering av velkomstdrink før konferansemiddagen.

Lokaler til julebord

Gjestestuene arrangerer festlige julebord i sine selskapslokaler fra november og helt frem til julaften. Den spesielle julestemningen fornemmer du så fort du setter foten innenfor døren.

De lager julearrangementer både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj for ditt firma? Eller kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning? Uansett hvordan juletiden markeres kan de hjelpe dere å skape flotte rammer rundt feiringen av julebordet.

Kontakt

Telefon: 488 91 603 / 22 12 37 00
E-post: post@gjestestuer.no

Besøksadresse Gjestestuene: 

Strømsborgveien 2, 0287 Oslo

Send melding til Gjestestuene Selskapslokaler

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.