Gjestestuene Selskapslokaler

Inviter til arrangementer og selskaper i historiske og idylliske omgivelser på Bygdøy. På Gjestestuene og Sæterhytten arrangeres selskaper og møter for alt mellom 15 og 140 gjester.

Gjestestuene tilbyr flotte selskapslokaler og ligger vakkert på Norsk Folkemuseum i Oslo. Gjestestuene er omkranset av gamle tun og en stavkirke fra 1200-tallet.

Selskapslokalene passer perfekt til bryllup og konfirmasjon, møter og konferanser, sommerfester og julebord.

På Gjestestuene er det åpent hele året med unntak av juli måned og du kan leie hele huset eller bare enkelte rom.

Lokaler til sommerfest

På Gjestestuene og Sæterhytten har de perfekte lokaler til sommerfest. Små og store bedrifter feirer årets lyse dager i grønne omgivelser. Med vakre uteområder og store vinduer, samt flott uteplass til mingling blir sommerfesten uforglemmelig.

Det er spesielt populært å servere en god grillmeny til sommeravslutningen. Da står en av kokkene og sprer liflig grill-lukt, mens gjestene nyter noe kaldt og boblende ute på gårdsplassen før maten.

Les mer om her >>

Bryllupslokaler

Både Sætherhytten og Gjestestuene er populære til av bryllup fra tidlig vår til sen høst. Dette er vakre lokaler i flotte omgivelser som gir deg bryllupet du drømmer om. Det tilbys en fullpakkeløsning med alt av vask og rigg, borddekking og servering av mat og drikke i bryllupslokalene.

Det er TG Selskapsmat som står for de kulinariske opplevelsene, og leverer flotte bryllupsmenyer.

Sommerstid brukes uteområdene til hyggelig velkomst hvis det er fint vær.

De har både flaggstang, champagnepaviljong og en liten utendørs scene på gårdsplassen. Vinterstid fyres det ofte i de store peisene.

Møtelokaler

Gjestestuene tilbyr gode møtelokaler i Oslo til kurs, møter og konferanser.

Til grupper på mellom 20 – 45 deltagere tilbys det leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper opp til 140 personer kan hele huset med plenumssal i andre etasje leies. Her finner du godt møteteknisk utstyr inkludert i leieprisen.

Om sommeren benyttes uteområdene flittig, både til møtepauser og som hyggelig minglested med forretningsforbindelser og kollegaer. Vinterstid kan man tenne i de åpne peisene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen.

 

 

Konferansemiddag

Gjestestuene har lang erfaring med konferansemiddager.

Hvorfor ikke legge konferansemiddagen til Gjestestuene selskapslokaler? Etter en lang møtedag i en av byens usjarmerende konferansesentre, vil en middag her oppleves som et friskt pust i vakre omgivelser.  Gjestestuenes sentrale beliggenhet på Bygdøy gjør dem til et supert alternativ, der gruppen ikke trenger reise ut av byen for å nyte en unik beliggenhet.

Maks er det plass til ca 140 gjester i Festsalen, men de har oftere middager for mellom 80 – 120 gjester. I tillegg er det flere hyggelige stuer og mingle i vinterstid, eller hvis det regner. Sommerstid benyttes den trivelige gårdsplassen mye til servering av velkomstdrink før konferansemiddagen.

Lokaler til julebord

Gjestestuene arrangerer festlige julebord i sine selskapslokalerlokaler fra november og helt frem til julaften. Den spesielle julestemningen fornemmer du så fort du setter foten innenfor døren.

De lager julearrangementer både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj og en nyttig møtedag for ditt firma? Kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning? Eller kanskje ønsker dere bare en hyggelig middag sammen, uten at julebordet skal være festen over alle fester?  Uansett hvordan juletiden markeres kan de hjelpe dere å skape flotte rammer rundt arrangementet.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.