Søk i Aktiv i Oslo

THE THIEF

The Thief kan tilby elegante lokaler til både selskap og events. Her kan de ta imot selskap og eventer for inntil 150 personer, og du kan også disponere en egen takterrasse med fantastisk utsikt.

Lokaler til både selskap & events

La The Thief skaffe den perfekte rammen rundt ditt møte, arrangement og selskap. På The Thief har de flere møterom der det kan settes opp ulike setup slik at det kan tilpasses deres behov.

Lokalene kan ta møter og arrangementer opp til 150 personer. Her er det personlig service og de har alt av teknisk utstyr. Du kan også invitere til privat middag og det ene møterommet (med plass til opp mot 50 personer) har egen takterrasse.

Alle rommene har sitt eget særpreg.

FJORD: Med utsikt til fjorden, plass til opp mot 50 personer, Tilhørende takterrasse kan ta imot 100 gjester i tillegg.  På takterrassen er det glassvegger som gjør at du kan invitere til selskap og møter på terrassen til 100 gjester til middag fra april til oktober.  FJORD og takterrassen kan slås sammen og tar tilsammen opp til 150 personer i mingeloppsett.

PIPERVIKA: Et møterom med plass til opp mot 40 personer. Personlig og intimt og alt av teknisk utstyr.

STYREROM: Tre styrerom med utsikt mot kanalene på Tjuvholmen. Plass til 12 personer.

TYVEHOLMEN: Selskapslokale som er elegant og intimt som der det kan inviteres til middag til 10, og mingel til 20. Perfekt til alt fra avtalesignering, styremøte eller privat middag.

 

Send melding til THE THIEF

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.