Søk i Aktiv i Oslo

TAKET Steen & Strøm

TAKET tilbyr unike selskapslokaler midt i Oslo sentrum! På Oslos tak kan de skreddersy ulike og unike arrangementer - innendørs som utendørs!

TAKET er et spennende eventlokale på toppen av Steen & Strøm — kun et steinkast unna Karl Johans gate.

Sommerfest

Legger du sommerfesten til TAKET er du sikret en fantastisk ramme for sommerens store høydepunkt. Nyt kvelden på takterrassen under åpen himmel med hengende planter og lyslenker som setter stemningen.

De skreddersyr gjerne kvelden for deres behov, og kan hjelpe til med alt fra dekorering til matservering.

Kurs & Konferanse

Lokalene hos TAKET egner seg perfekt for større eller mindre kurs, konferanser og seminar. Lokalene har både scene, lydanlegg, store skjermer og mange andre muligheter.

Her kan de tilby Oslos kanskje fineste takterrasse på 340 kvm. I tillegg er det 450 kvm. innendørs. Til sammen utgjør dette det perfekte konferanselokalet i Oslo. Det er også mulig å tilpasse lokalet til mindre sammenkomster.

Umiddelbar nærhet til tog, T-bane og trikk gjør det enkelt for deltakerne å komme seg både frem og hjem igjen.

Se mer om tilbudet. 

Julebord

Få en uforglemmelig kveld i stemningsfulle omgivelser! Her får du et av Oslos kuleste lokaler, med moderne innredning, dempet belysning og koselige juledekorasjoner, og umiddelbar nærhet til Oslo sentrum.

På TAKET har de lang erfaring med å arrangere julebord for små og store bedrifter – så her kan du være trygg på at ditt arrangement blir godt gjennomført.

Les mer om hva de kan tilby. 

Bursdagsfeiring på toppen av Oslo

Har du bursdag og vil feire med stil i et av Oslos råeste selskapslokaler? Å feire bursdag er like stas uansett om du fyller 25 eller 50! Taket legger til rette for at feiringen skal bli en du sent vil glemme.

Afterwork på TAKET

Ta med teamet på en lønningspils eller noen friske drinker etter jobb! Her legges det gjerne til rette for mindre arrangementer.

Nyt noen enkle retter fra minglemenyen og bruk kvelden til å bygge gode relasjoner med kolleger!

Her kan du lese mer. 

Send melding til TAKET Steen & Strøm

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.