Søk i Aktiv i Oslo

Royal Gastropub

Royal Gastropub ligger sentralt plassert blant de andre spisestedene i Østbanehallen, og var tidligere Kongens eget venteværelse. Interiøret er lunt og trivelig med store sittegrupper med egne gasspeiser. Prikken over i-en er den store baren hvor deilig mat og drikke bestilles.

Selskap, møte eller samlinger i kongelige omgivelser

Royal Gastropub sine lokaler fungerte som Kongens eget venteværelse i de dager da Hans Majestet i all hovedsak benyttet seg av tog for å besøke ulike deler av kongeriket.

– Den delen av puben som tidligere var venterom, har fått det passende navnet «Kongerommet.
Kongerommet har 65 sitteplasser, og kan bookes til selskap/arrangement, møter og andre formelle eller uformelle samlinger. Omgivelsene er både historiske og urbane, og beliggenheten er perfekt.

«Be royal to Yourself – and Others», lyder mottoet til Royal Gastropub, som tilbyr sine gjester et rikholdig utvalg av øl og ekte pubmat i stilriktige omgivelser. Royal har ikke bare burgere på menyen, her får du noe for enhver smak. Alt fra ulike salater, til mer klassiske pub-retter som blant anner Fish ´n chips.

Les mer på deres hjemmeside.

Book ditt bord her.

Shuffleboard

Royal Gastropub har to Shuffleboard – hvorfor ikke kombinere et spill med et hyggelig måltid her? Shuffelboard er populært og passer perfekt som aktivitet i forbindelse med After Work, eller som en rolig og morsom aktivitet med gode venner. Hos Royal Gastropub får du den uslåelige kombinasjonen av god mat og drikke, hyggelig stemning og spill!

Book shuffleboard her.

Uteservering

Med over 200 sitteplasser og egen bar er uteservering rigget klar for å gi deg den beste starten på årets sommer!

Afterwork

Afterwork hos Royal Gastropub! Ta med teamet på en lønningspils eller noen friske drinker etter jobb! Her får du den uslåelige kombinasjonen av god mat og drikke, hyggelig stemning og spill!

Kontakt

Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
Tlf: +47 21 08 22 72
E-post: post@royalgastropub.no

Instagram: @royalgastropub
Facebook: @royalgastropub

Velkommen til Royal Gastropub!

Send melding til Royal Gastropub

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.