Royal Gastropub

I Kongens gamle venteværelse i Østbanehallen like ved Oslo S og Jernbanetorget, serveres det deilige retter og et rikt utvalg av både lokalbrygget og utenlandsk øl.

Her er de opptatt av å sikre autentisitet og skikkelig håndverk i alle ledd. Derfor blir blant annet hamburgerkjøttet egenhendig kvernet på pubens kjøkken for å sikre høyeste kvalitet. Det serverer alt fra ulike salater til saftig entrecôte, samt mer klassiske pubretter som fish ‘n chips, burgere og ulike grove pølser.

Inviter til selskap

Royal Gastropub er ligger i Østbanehallen, rett ved Oslo S. Sentralt og nærme kollektiv trafikk. Her får du også et stykke historie. Lokalene til Royal fungerte nemlig som Kongens eget venteværelse på den tiden da Hans Majestet i all hovedsak benyttet seg av tog for å besøke ulike deler av kongeriket. Den delen av puben som tidligere var venterom har fått det passende navnet «Kongerommet».

Kongerommet har 65 sitteplasser, og kan bookes til selskap/events, møter og andre formelle eller uformelle samlinger. Omgivelsene er både historiske og urbane, og beliggenheten er perfekt.

Ved leie av Kongerommet, kan dere enten velge retter fra menyen, eller de kan sette sammen en egen meny bestående av akkurat det dere ønsker.

De har også et rikt utvalg av drikke, både på tapp og flaske. Menyen avtales ved booking av lokalet.

Ta gjerne  kontakt for mer informasjon og booking av Kongerommet.

Stor uteservering

Royal Gastropub kan friste med stor uteservering med utsikt mot Operaen. Her er det plass til 200 gjester.

Afterwork

Hva med å kombinere en hyggelig after work med et slag shuffleboard? Eller ta det som en rolig søndagsaktivitet med gode venner. Her får du den uslåelige kombinasjonen av god mat og drikke, hyggelig stemning og spill!

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.