Søk i Aktiv i Oslo

Leter du etter gaver?

På denne siden finner du et bredt utvalg av butikker med spennende gaver. Å finne en original, passende og morsom gave kan ofte være en utfordirng. Her finner du både tradisjonelle gavebutikker og tips om butikker med gaver som er litt utenom det vanlige.

Å få å gi gaver er en svært hyggelig ting, og presanger blir ekstre høyt verdsatte når det ligger tid og omtanke bak gaven. Det er også mye morsommere å gi gaver som du vet passer perfekt. Når noen sier at det er “tanken som teller” så tror jeg at det egentlig betyr at det er omtanken som teller, eller i denne sammenhengen kanskje om du har brukt litt tid på å finne en perfekt gave. Så enten du leter etter en bursdaggave, julegaver i hopetall, den virkelig flott bryllupsgaven, eller en perfekte presang til konfirmanten så ta deg litt tid til å se nærmere på de flotte butikkene på denne siden.

Selv om mange kanskje opplever et visst kjøpepress i forhold til gaver, er det ikke til å komme unna at det å gi og få gaver er svært hyggelig. Det trenger jo ikke alltid å være en spesiell anledning til å gi en gave, men det er lettere å huske ulike merkedager. Her er noen tips, jubileer av alle salg, navnedager, morsdag, farsdag, valentinedagen, skuddårsdagen, eksamensfesten, innflyttingsfesten, halloween? Det er jo bare fantasien, og / eller lommeboken som setter grenser. Og gavemildheten din!

Se også vår shoppingguide – der finner du oversikt over handlegater, handlestrøk og kjøpesentre i Oslo og Akershus.