Søk i Aktiv i Oslo

Trekanten

Med sin unike arkitektur, sentrale beliggenhet og imponerende fasiliteter kan Trekanten tilby lokaler som gir ditt arrangement en opplevelse utenom det vanlige.

Lokaler for selskap & Events

Trekanten er ikke bare et sted for selskap og arrangementer, det er et sted som tar opplevelsen til nye høyder.

Med sin imponerende arkitektoniske design og en perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum, er Trekanten et godt valg for både bedrifter og privatpersoner som ønsker å arrangere minneverdige samlinger.

Ved å leie hele stedet eksklusivt, kan du skape en unik og intim atmosfære som passer perfekt for ditt arrangement.

Les mer om mulighetene. 

Julebord

Med kapasitet for opptil 500 personer og lokaler som oser av julestemning, tilbyr Trekanten en perfekt ramme for et vellykket julebord.

De spennende menyene basert på sesongens beste råvarer, kombinert med den intime atmosfæren og den imponerende arkitekturen, vil garantert gjøre julebordet til en hyggelig opplevelse.

Konferanser

Trenger du et sted å arrangere en konferanse eller et møte i Oslo sentrum? Trekanten tilbyr moderne og fleksible konferanselokaler som passer for både små og store arrangementer.

Ved gjennomføring hos Trekanten får dere toppmoderne teknologi og et utvalg av førsteklasses mat – og de kan imøtekomme behov på alle nivåer.

Bryllup

Drømmer du om et bryllup som skiller seg ut fra mengden? Trekanten tilbyr romantiske og elegante bryllupslokaler som vil gi deg den perfekte rammen for din store dag. Høy takhøyde og originale arkitektoniske detaljer vil sørge for at du får en unik setting til ditt bryllup.

Enten du ønsker en intim seremoni eller en storslått fest, vil Trekanten sørge for at bryllupet blir en dag du og dine gjester aldri vil glemme.

Les mer om lokalene. 

Send melding til Trekanten

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.