Søk i Aktiv i Oslo

Tone G Twerkout

Bestill twerkekurs med den energiske danseinstruktøren Tone G! Nå har du en gylden mulighet til å lære deg kunsten bak å riste kontrollert på rompa aka twerke.

Twerk – en populær, morsom og underholdende aktivitet som tar dere ut av komfortsonen og gir dere en god treningsøkt!

Tone G Twerkout gir dere verktøy til å bli løsere i hoftene, bygge selvtillit og terpe teknikk.

Nå er det DIN tur til å prøve den populære danseformen ved å bestille twerkekurs i Oslo!

Book twerkekurs her 

En erfaren danseinstruktør

Tone G vant sin første twerkekonkurranse i Danmark i 2015, og er en erfaren danselærer som har undervist dans i 13 år. Hun henter inspirasjon fra den karibiske kulturen og hip-hop-miljøet, og deltar regelmessig på workshops med internasjonale dansere for å få ny inspirasjon.

De siste åtte årene har hun holdt twerkekurs i Oslo og turnert over hele Norge.

Finn ut mer 

Book twerkekurs til ditt neste event

Tone G tilbyr twerkekurs for alle typer arrangementer. Kanskje du skal arrangere et utdrikningslag og trenger en morsom og energisk aktivitet? Eller kanskje du ønsker hjelp til å lage en dans til en bursdag eller sommerfest?

Uansett hvilken type arrangement du planlegger, kan hun skreddersy twerkekurset etter dine ønsker og sørge for at dere får en engasjerende og morsom opplevelse gjennom dans og positiv energi.

Les mer 

Twerkekursene til Tone G Twerkout

På twerkekursene med Tone G er det alltid fokus på å ha det gøy, lære den nye dansestilen twerk, utfordre både kropp og sinn med nye bevegelser og samtidig få en effektiv treningsøkt!

Twerkekursene tilpasses alle nivåer med grundig gjennomgang av trinn og koreografi. Trinn og koreografi tilpasses også etter gruppens ønsker, og de pleier å være en stor suksess!

Les mer 

 

Send melding til Tone G Twerkout

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.