Søk i Aktiv i Oslo

Odeon Oslo

Sentralt i Nydalen, like ved Storo senter har Norges største kinosenter åpnet. Her finner du landets eneste IMAX.

ODEON Oslo står endelig ferdig i Nydalen i Vitaminveien mellom de to T-banestasjonene Nydalen og Storo, rett ved BI og Storo Storsenter. IMAX lerretet er heist på plass, stoler monteres, tepper og belysning er på plass og flere saler begynner å bli klare.

Kinosenteret er Norges største og får hele 14 saler, og mulighet til å ha mer enn 25 forskjellige filmer på programmet samtidig.

Lyd av verdensklasse

ODEON Oslo får laserprojisert bilde og banebrytende 3D-lyd i 14 kinosaler – som første kinosenter i verden! Det betyr at selv de minste salene på kinoen har lyd og bilde i verdensklasse.

14 saler – mulighet til variert og spennende program

Dette blir stedet å komme for både små og store. Dette blir altså stedet å ta med seg vennegjengen, feire bursdager og virkelig kose seg!

Følg ODEON Oslo på Facebook.

Kjøp billetter her >>

Babykino

Har du foreldrepermisjon? På babykino viser ODEON Oslo populære filmer for deg på dagtid! De skrur ned lyden, beholder lyset på, og det er toleranse for skriking og babylyder.

Les mer og se hvilke filmer som går her.

Seniorkino

En kulturopplevelse og en sosial arena! Seniorkino gir deg muligheten til å se kvalitetsfilm til rabattert pris, med litt nedsatt lyd, og med kaffe og noe å bite .

Les mer her

Gavekort til den som har alt

Gi enkelt gavekort på en fantastisk kinoopplevelse. En flott gave til den som har alt!

 

Les mer og kjøp gavekort her

Send melding til Odeon Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.