Søk i Aktiv i Oslo

Samfunnssalen Event & konferanse

Samfunnssalen Event & konferanse, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det.

Salen som er på 540 kvm har et historisk preg og egner seg til møter og arrangementer i alle kategorier. Det være seg konferanse, landsmøte, messe, julebord, sommerfest, bankett, jubileum, konsert, kick off, firmafest eller annet.

Ønsker dere å ha et mindre arrangement, har de også et chambre separee med restaurant og lounge / bar. Dette er en av få steder i Oslo som har «ballroom» følelse!

Samfunnssalen kan også by på en egen møblert terrasse på hele 100 kvm.

Konferansesalen
Lokalet rommer 620 personer til konferanse.

Event, arrangement og selskap

Lokalene kan tilpasses etter kundens behov og egner seg derfor godt til både julebord, firmafester, kick-off, landsmøter, banketter, jubileum og sommerfester.

Her kan du oppleve intim stemning på små arrangementer, og spektakulær atmosfære på større events. Når du booker Samfunnssalen til et selskap vil du ha hele lokalet for deg selv. De tar imot alt fra 100 til 550 gjester. Kapasiteten avhenger av oppsettet og bordsetning.

Restaurant og bar 

I foajeen kan arrangør og gjester forsyne seg fra kaffestasjoner. Her får du både te og kaffe, samt nykvernede bønner og melk for latte og cappuccino. Hva med å kaffepausen på terrassen?

Samfunnssalen har eget kjøkken og tilbyr kortreist, smakfull og spennende mat.

Kontakt Samfunnssalen Event & konferanse

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.