Søk i Aktiv i Oslo

Samfunnssalen Event & konferanse

Samfunnssalen er en konferanse- og event arena midt i Oslo sentrum med lang erfaring, historie i veggene og ansatte som legger hele hjertet sitt i å gi deg en god opplevelse.

Konferanse

Konferansesalen hos Samfunnssalen kan ta imot inntil 600 gjester. Ønsker dere bordsetting vil antallet avhenge av oppsettet.

Stor scene med standard AV-utstyr som projektor og lerret inkludert i leien. Talelyd for konferansen er også inkludert, og fastmontert scenelys er på plass.

På scenen har du tre lerret tilgjengelig, hvor du har alle muligheter for oppsett: om du ønsker lik skjerm på alle tre, støttebilde på sidene eller tre forskjellige skjermer.

Fasiliteter

Samfunnssalen har stor scene og leier inn ekstra lyd og lys etter behov. De har egen tekniker som følger opp og tilrettelegger.

Event, arrangement og selskap

Lokalene kan tilpasses  kunders behov og har opp igjennom årene blitt brukt til alt fra landsmøter, konferanser, banketter og julebord, til messer, produktlansering, konserter, firmafester og årsmøter.

De kan dekke opptil 550 personer, men serverer gjerne fingermat om det blir flere.

Her kan du oppleve intim stemning på små arrangementer, og spektakulær atmosfære på større events. Dette er en av få steder i Oslo som har «ballroom» følelse!

Samfunnssalen kan også by på en egen møblert terrasse på hele 100 kvm med utsikt over Oslos yrende gateliv. Terrassen ligger i tilknytning til vrimlesalen og her garanteres god stemning ved mottakelsen eller mellom slagene.

Eget chambre separee

Ønsker dere å ha et mindre arrangement har de også et chambre separee med restaurant og lounge/bar.

Mat

Samfunnssalen tilbyr kortreist, bærekraftig, smakfull, sunn og spennende og mat, laget på eget kjøkken. Kan tilpasses ulike type arrangementer.

Kapasitet

De tar imot alt fra 100 til 550 gjester. Kapasiteten avhenger av oppsettet og bordsetning.

Restaurant og bar 

I foajeen kan arrangør og gjester forsyne seg fra kaffestasjoner. Her får du både te og kaffe, samt nykvernede bønner og melk for latte og cappuccino. Hva med å kaffepausen på terrassen?

Send melding til Samfunnssalen Event & konferanse

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.