Søk i Aktiv i Oslo

Tatakii Asian

Hos Tatakii tilbyr de egen bar med lounge og et chambre separee med plass til 30 personer, samt en stor uteservering som er åpen vår og sommer.

Chambre Separee

Om du ønsker å arrangere et lite, intimt selskap, eller et uformelt møte er dette plassen. Tatakii Asian har et chambre separee med plass til 30 personer, og de tar imot både private selskaper og mer formelle møter.

Utleie av lokaler

Dersom du ønsker å arrangere et større selskap på Tatakii Asian finnes det muligheter for det.  Et innbydende lokale som setter en fantastisk ramme rundt ditt selskap og ditt arrangement.

De tar imot bryllup, sommerfester, utdrikningslag, jubileumsfester m.m. De har mulighet for å dekke opp til 150 gjester inne, og 150 plasser ute. Ta kontakt for mer informasjon.

Å nyte deilig mat i flere omganger

Tatakii Asian åpnet i Nodee sine gamle lokaler på Majorstuen i oktober 2016 og er en nykommer som er blitt tatt særdeles godt imot og som har høstet mange, gode anmeldeser.

Dette er en plass der gjestene kan sitte lenge og kose seg med deilige småretter som gjerne serveres i flere omganger. Her tas det utgangspunkt i det japanske fenomenet «Izakaya». Før i tiden betydde det et utsalgssted for Sake, men etter hvert begynte de å servere småretter slik at man kunne sette seg ned og nyte deilig mat, mens man smakte på drikkevarene.

Selv om Izakaya er et japansk fenomen henter de også inspirasjon fra andre verdenskjøkken, spesielt det koreanske og kinesiske. Det samme gjøres på Tatakii Asian.

Uteservering

Her finner du en stor og idyllisk uteservering som er åpen vår og sommer. Servert med fantastiske smaksopplevelser som gjerne serveres i flere omganger. Uteserveringen har også varmelamper – noe som er deilig å tenke på hvis solen skulle glimre med sitt fravær.

 

Send melding til Tatakii Asian

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.