Søk i Aktiv i Oslo

Kulturhuset

Kulturhuset er Oslos, og faktisk Norges mest aktive kulturelle møtested. Stedet er verdig sitt navn med grunntanken om å bringe folk sammen. Du finner 4 ulike rom for utleie til en rekke forskjellige arrangementer. De kan også tilby egen bakgård!

En inkluderende, engasjerende og ujålete arena hvor innhold er det bærende elementet. 

Kulturhuset er fylt av sjel fra ende til annen, med koselige lysslynger, røffe detaljer, organiske materialer og et bredt spekter av mennesker og personligheter. Det skal godt gjøres å møte en Osloborger som enda har til gode å besøke Kulturhuset.

Stedet både sjarmerer og imponerer sine gjester gang etter gang – har du vært der – vet du hvorfor.

Kulturhuset er et sted hvor latteren, dansefoten og smilene sitter løst. Timene, de flyr.

Kulturhuset er stort, romslig og bredt, med mange flotte rom, en nydelig bakgård og et aktivt kjøkken for å imøtekomme alle sine gjester i Youngs gate 6

Les mer om Kulturhuset. 

Selskap på Kulturhuset

Med Kulturhusets sentrale beliggenhet i Youngs gate er det lettvint å invitere til et arrangement her. Enten det er for et større arrangement med opp til 350 stående gjester, eller et mindre privat og lukket arrangement for maks 11 personer, kan ethvert arrangement tilrettelegges på Kulturhuset.

Du finner 4 ulike rom for utleie til en rekke forskjellige arrangementer som f.eks boklanseringer, konserter eller debatter, til mindre intime selskaper som møter, julebord eller bursdager, samt 4 ulike barer over flere etasjer. De kan også tilby egen bakgård! 

Hele 2000 m2 er fylt med live musikk, dans, utested, kunnskapsformidling, spill, kaffebar, samt rimelig, sunn og bærekraftig mat – hele døgnet. Dette er også Oslos mest sosiale og åpne kontorfellesskap.

I tillegg til å være en velkjent, populær og pulserende samlingsarena for alle, bidrar deres lokaler til at du som kunde, og Kulturhuset som tilrettelegger, har store muligheter til å arrangere både åpne og lukkede eventer, som privatperson, firma eller organisasjon. 

  • Rimelig mulighet for streaming, podcasting eller videoopptak. Mulighet til å sende videoopptak av én scene til en eller flere andre scener på huset
  • Større Hovedrom (350 stående/180 sittende)
  • Boksen og Laboratoriet med 6 meter takhøyde (120 stående /90 sittende)
  • “Biblioteket” (80 stående/50 sittende)
  • Et mindre møterom med plass til 11 personer
  • En nydelig bakgård

Les mer om mulighetene på Kulturhuset. 

Send melding til Kulturhuset

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.