Søk i Aktiv i Oslo

Ølakademiet

De beste ølsmakingene og kursene om øl, mjød, sider, akevitt, whisky og sake får du hos Ølakademiet. Noen smakinger er i kombinasjon med mat.

Opplevelsformidler – der sanser møter kunnskap

Ølakademiet er et folkelig møtested for nybegynneren, men også for den mat- og drikkeinteresserte. Opplev stemningen med en nøytral og uavhengig aktør – som gir mangfold i utvalg og smak!

Kursholderne er sommelierer, bryggere, guider og øldommere for VG. Alle utvalgt for både å være blant landets beste fagfolk, samtidig som de evner å formidle faget gjennom deltakelse, bruk av sanser, historiefortelling og humor.

Se Ølakademiet sin nettside. 

EVENTS

Opplev en enestående samling med Ølakademiet! Deres eventer og kurs gir deg muligheten til å utforske et spennende utvalg av drikkevarer, fra øl og akevitt til whisky og sake.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren entusiast, vil kunnskapsrike kursledere ta deg med på en smaksrik reise som garantert vil inspirere og glede.

Les mer. 

UTDRIKNINGSLAG 

Planlegger du et utdrikningslag og leter etter den perfekte aktiviteten? Ølakademiet har alt du trenger for å skape en uforglemmelig dag for bruden eller brudgommen + resten av følget!

Velg mellom spennende ølsmakinger, sider- og whiskeyprøvinger, eller hvorfor ikke kombinere det med en deilig burgermiddag?

Gjør dagen ekstra spesiell med en unik og underholdende opplevelse sammen med dine nærmeste venner!

Les mer om tilbudet. 

JULEBORD 

Gjør julebordet til en minneverdig begivenhet med Ølakademiet! Med over 14 års erfaring med å arrangere julebord, kan de skreddersy en opplevelse som passer perfekt for din bedrift eller vennegjeng.

Start kvelden med en smakfull ølsmaking eller et interessant foredrag om akevittens historie, før dere avslutter med en herlig julemiddag på en av Oslos beste restauranter.

Gi gjestene en annerledes og spennende julebordsopplevelse de sent vil glemme!

Les mer om tilbudet. 

LEIE AV MØTEROM 

Sentralt på Grünerløkka har Ølakademiet et trivelige og koselige kurslokale som legger til rette for et litt annerledes møte. Her får du sjarm, kalkvegger og fasiliteter som WiFi, projektor og lydanlegg.

Rommet har også whiteboard og flip-over. Passer for mindre grupper på 5-20 personer.

Les mer. 

GAVEKORT PÅ OPPLEVELSER 

Gi en gave som skaper minner for livet med et gavekort fra Ølakademiet! Gavekortet gir mottakeren muligheten til å velge blant en rekke spennende opplevelser, fra ølsmakinger og middager til kombinasjonspakker med mat og drikke.

Perfekt for alle som setter pris på gode smaker og hyggelige stunder!

Se mulighetene. 

Send melding til Ølakademiet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.