Søk i Aktiv i Oslo

Odeon Oslo

Odeon Oslo er Norges største kino, og den passer perfekt til både store og små arrangementer. Alle saler byr på fantastisk lyd- og bildekvalitet.

Odeon Storo har 14 unike saler i ulike størrelser med et spenn på 72 – 467 seter. Dette gjør at de kan tilby saler og rom som passer ypperlig for ulike event og arrangementer,  og de har også en flott kinobar som egner seg godt til servering og mingling.

Konferanse / Arrangement / Event 

Kino er en perfekt arena for å arrangere konferanser, holde event, engasjere kunder eller ha interne møter. På kino kan du forvandle møtet ditt til en opplevelse, samtidig som fasilitetene sikrer fullt fokus fra alle i salen.

Ved å benytte Odeon Storo til ditt neste event får dere god sittekomfort, fantastisk lyd- og bildekvalitet som gir gjestene fullt fokus på det som foregår på det store lerretet.

Sammen med  gode samarbeidspartnere og leverandører hjelper Odeon Storo deg med å skreddersy et event til nettopp ditt behov. Kinosalene har mange muligheter for å skape minneverdige opplevelser – både med eller uten film.

Les mer om mulighetene. 

Kapasitet

Fra 10 til 467 deltakere.

Adkomst

Det er enkel adkomst til Odeon Storo. Kinoen har gode parkeringsfasiliteter og ligger 500 meter fra Ring 3. Kinoen ligger midt mellom t-banestoppene Storo og Nydalen, og hit er det også enkel adkomst med buss, trikk og tog.

 

Send melding til Odeon Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.