Søk i Aktiv i Oslo

Latter

Latter er i tillegg til å være Norges største humorteater, et genialt sted for seminarer, kurs, konferanser, kick off, fest og eventer. Lokalene har alt fra mindre chambre separee, restaurant, bar og loungeområder, til en teatersal i amfi med plass til opptil 500.

I julebordsesongen serveres både tradisjonell julemat, samt selskapsmenyer med sesongens beste råvarer. 

Her har de oppsatte forestillinger man kan se før eller etter middag, eller man kan ha helaften med egen komiker kun for deres selskap, mange muligheter!

Se mer. 

EVENTROM

Unikt lokale med plass til opptil 60 sittende, eller 80 på mingel, og samtidig intimt nok for selskaper på 20 personer.

Eventrommet på Latter kalles ofte eventyrrommet, og vi våger påstanden at det uansett er et av Norges flotteste chambre separeer.

Passer like godt til den private feiringen, som til forretningsmiddag, kundesamling, styremøter eller en hyggelig lunsj.

Klasseoppsett: 40 pers
Kinooppsett: 60 pers
Sittende middag: 60 pers
Mingel, stående: 80 pers

HOVEDSCENEN 

Hovedscenen er Latters storstue med hele 500 meget komfortable sitteplasser i amfi. Her finner man egen bar og toaletter på galleriet. Hovedscenen leies ut med egne teknikere for lyd og lys, og den tekniske kvaliteten er på høyt teaterteknisk nivå. Hovedscenen egner seg for alt fra ca. 80 til 500 personer.

Sal nede: 345 pers
Galleri: 155 pers

KLUBBSCENEN 

Klubbscenen er et romslig lokale med kapasitet opptil 185 personer. Den oppleves samtidig som intim og stemningsfull.

Om dere er 20 eller 185 er dette et velegnet lokale, stol-oppsettet kan tilpasses et hvert arrangement. Klubbscenen har eget galleri og 2 barer, teaterteknisk kvalitet på lyd og lys, og leies ut med egen tekniker.

Skoleoppsett: 50 pers
Kinooppsett: 130 pers
Kino pluss galleri: 185 pers

SMIL 

En vakker bar, der for mye er akkurat passe, og maksimalismen blomstrer! Lokalet har plass til 80, og man kan få inn både en scene, projektor og lerret.

Latter kan booke egen komiker, egen DJ, servere nydelig fingermat, og selvfølgelig lage de deiligste drinker.

Når det blir varmere i været, vil man kunne åpne glassfasaden helt opp og utvide arealet med nesten det dobbelte med ny uteservering!

Kapasitet: 80 pers

Les mer om lokalene. 

Møter & konferanse

Latter kan skreddersy ulike møter og konferanser til akkurat dine behov, med morsomme komikere, fantastisk mat og en profesjonell stab!

Leie konferansier

Hva med å løfte konferansen eller eventet til nye høyder? Hos Latter kan du leie inn en av landets morsomste komikere som blir et spennende innslag for gjestene, og som leder eventet fremover.

 

Send melding til Latter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.