Youngs

Oslo Sentrum sin nye storstue på byens mest sentrale hjørne! På Youngs har de fem helt nye utleielokaler som kan tilpasses de fleste arrangementer med kapasitet fra 6 til 480 pers.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Lokaler for de fleste anledninger

Youngs Nede 

Youngs Nede er et splitter nye konsert- og arrangementslokale, midt på Youngstorget! Rommet kan huse opptil 480 stående og 280 sittende personer, men det er også intimt og hyggelig med 40 personer.

Her kan man arrangere alt fra konferanser, konserter, klubb, workshops, utstillinger, stand-up, podcaster, debatter, bryllup, afterwork osv. Rommet er svært anvendelig og man kan være kreativ med både gulvplassen og sceneløsninger.

Rommet har også egen bar og kan leies til både private og åpne arrangementer.

Her kan du lese mer. 

Youngs Oppe

Youngs Oppe er storstua som huser gjester fra tidlig morning til sent på kveld. For eventer tillater de åpne frokostarrangementer frem til kl. 10:00 i cafésetting.

Scenen har storskjerm og alt man måtte trenge av teknisk utstyr. Makskapasiteten for disse frokostarrangementene er ca. 250 pers. Youngs tilbyr også servering etter behov.

3 ulike møterom 

Youngs kan tilby 3 forskjellige møterom med kapasitet fra 6-24 personer. Rommene kan også leies til andre private arrangement og festligheter på kveldstid.

Rom 1 

Kapasitet til 8 pers rundt bord og vinduer fra gulv til tak med utsikt til Youngstorget.
Passer til små møter, brainstorming og intervjuer.

Rom 2 

Kapasitet til ca. 24 pers i bordsetting. Ca. 16 pers i rundbord.  Rommet har stor skjerm og glassvegger som kan åpnes helt ut mot hovedrommet om ønskelig.

Perfekt til møter, kurs, heldagsseminar, foredrag, lansering, afterwork og lignende.

Rom 3 

Kapasitet til 12 pers rundt langbord. Rommet har en stor skjerm og er skreddersydd til små møter, brainstorming og presentasjoner.

Her kan du lese mer om Youngs.