Søk i Aktiv i Oslo

Youngs

Mat og drikke oppe, lunt og solfylt ute, konserter og opplevelser nede. Dette er Oslo Sentrum Øst sin storstue - på byens mest sentrale hjørne. Detroit-Style pizzaen burde du ikke gå glipp av!

Et knutepunkt og en samlingsarena i Oslo sentrum. “Vi drar på Youngs” er ikke en ukjent frase i Oslo nå. Det er det god grunn til. Her finner du den gode Oslo-stemningen, og pizzaen er stekt, nærmere bakt i en dyp rektangulær panne til ære for “Detroit-Style Pizza”, og den hyggelige atmosfæren i lokalene som minner om en enorm ølhall. Lokalene er store og her skjer det alltid noe moro og spennende. Stemningen er upåklagelig og dette er – uten minste tvil og på tross av at Oslo er bortskjemt på god pizza – et pizzahimmelrike en ikke kan gå glipp av.

Alle pizzaer kommer med husets egen osteblanding bestående av mozzarella og vellagret hollandsk gouda. Aromatisk tomatsaus på solmodne plommetomater, karamellisert løk, hvitløk, krydder og kjærlighet – om ikke annet er spesifisert. 

Youngs ligger i Kulturhusets gamle lokaler og er en del av Kulturhusets nærmeste familie. 

Les mer om Youngs. 

Julebord i storstua

Nytt av året er at Youngs inviterer til julebord i sin storstue!

I deres privat arrangementslokale, med oppdekkede langbord for 70-140 gjester, serveres 3- eller 5-retters fra Grezzo – Youngs italienske kjøkken. De har også en egen tilpasset vegetarmeny.

I tillegg til alt dette, er lokalet utstyrt med privat bar, egen inngang og toaletter, samt stor scene med komplett lyd- og lysrigg. Youngs egne produsenter og teknikere vil sørge for at julebordet deres går sømløst. Det er også mulighet for dansegulv, underholdning, beerpong, DJ og mer. Her har dere mulighet til å skreddersy det perfekte julebordet!

Send en henvendelse for tilbud!

Booking av Youngs Oppe

Youngs Oppe er storstua som huser gjester fra tidlig om morgenen til sent på kveld.

For eventer tillates det åpne frokostarrangementer frem til kl 10.00 i café-setting. Scenen har storskjerm og alt en måtte trenge av teknisk utstyr. Makskapasiteten for frokostarrangementene er ca. 250 pers. Her kan det bookes servering etter behov.

Booking av på Youngs Nede

Youngs Nede er et nytt konsert- og arrangementslokale, midt på Youngstorget!

Rommet kan huse opptil 480 stående og 280 sittende personer, men det er intimt og hyggelig med 30 pers i stolrader også. Her kan man arrangere alt fra konferanser, konserter, klubb, workshops, utstillinger, stand-up, podcaster, debatter, bryllup, afterwork osv. Rommet er svært anvendelig og man kan være kreativ med både gulvplassen og sceneløsninger.

Youngs Nede er godt teknisk utstyrt med et high-end lydsystem, storskjerm, AV-løsninger, streaming m.m. De har et eget kjøkken som fikser nydelig servering av kaffe/bakst/lunsj/middag etter eget ønske. Rommet har også egen bar og kan leies til både private og åpne arrangementer. Leie av Youngs Nede kan også kombineres med tre møterom i første etasje. 

Møterom 2 

I første etasje er det tre gode møte- og arrangementsrom for 6-24 personer som kan leies/reserveres i hele åpningstiden. Alle rom er hyggelige, godt teknisk utstyrt med store skjermer og det er servering av kaffe/bakst/lunsj/middag etter behov. Rommene kan også leies til andre private arrangement og festligheter på kveldstid. 

Møterom 3 

Kapasitet til 12 pers rundt langbord. Rommet har en stor skjerm og er skreddersydd til små møter, brainstorming og presentasjoner.

Se mer info om de ulike lokalene. 

Send melding til Youngs

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.