Søk i Aktiv i Oslo

Det Gror

Sentralt i Oslo ligger Det Gror. Her finner du både selskapslokaler, cateringtjenester og en restaurant med en meny som speiler det beste av norsk og internasjonal kulinarisk tradisjon.

Det Gror tror på å mate sjelen så vel som kroppen. Her er mat mer enn mat – den er også varme, samhold og historie. Deres meny er en hyllest til det enkle, til det rene, til råvarene som fortjener å skinne, og de legger sin stolthet i å gi deg det lille ekstra.

Det Gror ligger sentralt til i Oslo og tilbyr både selskapslokaler og cateringtjenester. Uansett om du planlegger et bryllup, en jubileumsfest, en konfirmasjon eller en bedriftssammenkomst, vil Det Gror imøtekomme dine behov på best mulig måte.

Les mer.

Selskapslokaler

Å finne det perfekte stedet for et arrangement kan være en utfordring, men ikke hos Det Gror. De tilbyr lokaler som passer til alle slags arrangementer, fra forretningsmøter til store bryllup.

1. STORESALEN

Storesalen i 5. etasje er hovedlokalet til Det Gror. Lokalet er både romslig og fleksibelt og kan romme opptil 150 gjester. Dette er stedet for store feiringer – for øyeblikk som skal minnes i årene som kommer.

Les mer.

2. RESTAURANTEN

I restauranten til Det Gror er det myk belysning og en lun atmosfære. Enten du er ute etter en lett og frisk lunsj, eller en mer robust og rikholdig middag, får du retter som er tilberedt med en lidenskap for kvalitet og detaljer.

Med en kapasitet på 60 gjester, er dette et ideelt sted for mer intime feiringer eller forretningslunsjer. De tilpasser menyen til selskap og arrangement, og tilbyr alt fra sete-middager til stående mottakelser.

Les mer.

3. MØTEROM / KONFERANSELOKALE

Konferanselokalet har moderne møtefasiliteter og en atmosfære som fremmer kreativ tenking og produktiv dialog. Med plass til 20 personer, tilbyr dette lokalet en intim og fokusert atmosfære som er ideelt for møter, workshops eller mindre konferanser.

Det Gror skreddersyr matløsninger til ditt møte – alt fra enkle kaffepauser med hjemmebakst til mer omfattende lunsjalternativer.

Les mer.

Catering med hjerte – fra Det Gror

Når Det Gror caterer handler det om å fylle hjerter så vel som mager. Med ildsjeler fra Norsk Restaurantskole med på laget, skaper de måltider som vekker sansene og binder folk sammen.

Deres cateringtjenester er fleksible – fra direkte levering til ditt møterom til full service i sine selskapslokaler. Enten det er småretter som pirrer smaksløkene, eller en fullendt festmiddag, skreddersyr de sin catering til ditt behov.

Se cateringmeny

Send melding til Det Gror

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.