Søk i Aktiv i Oslo

Vega Scene Utleie

Vega scene finner du i hjertet av Grünerløkka. Arranger din begivenhet i nye, hyggelige og personlige omgivelser. Velg blant 5 ulike saler som passer til det meste av selskap og eventer. Her kan du også leie din egen kinosal. 

Vega Scene vant Oslo bys arkitekturpris i 2019 og finnes i hjertet av Grünerløkka.

Her har de 5 ulike saler med plass til alt fra 74 til 184 personer. Salene har forskjellige egenskaper og tilbyr alt du trenger til å avvikle alt fra kurs, konferanser, møter, utstillinger, pressekonferanser, debatter, teateroppsetninger og filmvisninger.

Bygget er universelt utformet med lett tilgjengelige HC-toaletter, stor heis, trinnfri atkomst til scenen og HC-plasser i alle saler.

Vega Snackbar sørger for god, økologisk og bærekraftig mat som sikrer at konsentrasjon og humør er på topp hos dine gjester.

Les mer om lokalene. 

De ulike salene på Vega Scene

Salongen

Salongen er av den romslige typen (170 kvm) og takhøyden er stor (5 meter). Den er fleksibel og tilpasser seg de fleste behov. Med store vinduer fra gulv til tak har du valget mellom flommende dagslys eller kinomørke.

Salongen har et bredt utvalg teknisk utstyr og passer godt til konferanser og møter samt enkle konserter, vinsmakinger, julebord, premierefester og enkle filmvisninger. Veggene er av kryssfinér – perfekt for oppheng – og egner seg også til utstillinger og vernissasjer.

Kapasitet stående: 180 pers.
Kapasitet langbord: 100 seter.

Vega Kino

Ønsker du god sittekomfort, høy lyd- og bildekvalitet, så kanskje en av kinosalene er stedet for ditt arrangement? Egner seg for konferanser, produksjonsselskaper, møter, foredrag premierefester o.l.

Maks kapasitet: 181 seter.

Vega Teater 

Teatersalen er en black box – et fleksibelt rom med 184 plasser. Plassering av publikum kan tilpasses ulike oppsetninger og dramaturgiske idéer. Salen egner seg til teateroppsetninger, konferanser, undervisning, foredrag, konserter, sosiale tilstelninger o.l.

Kapasitet: 184 plasser i amfi.

Foajé

I nedre del av foajé finner du et avlangt område på omkring 90 kvm. Her er det et trappeamfi samt bord og stoler til omkring 50 personer. Rommet passer perfekt til liveinnspilling av podcast, boklanseringer, premierefester, frokost-seminarer og andre eventer med en uhøytidelig tone.

Se mer. 

Send melding til Vega Scene Utleie

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.